- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На калъп
Кои дали са ни хващали? Гаджето? Родителите? Приятелите?
мен всички са ме хващали :P ...но когато гаджето ме хвана беше адски кофти тръпка..няма да навлизам в подробности..но не е полезно гаджето ви, да ви хваща с друга!![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
И кое му е за хвалене, че си изневерявал?Първоначално написано от AllEyesInMe
![]()
По темата: Не са ме хващали..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За малкоо да ни хванатТъкмо се отваря вратата и той крещи: НЕЕЕЕЕЕ
![]()
Ами не точно ... Но тъкмо бяхме "тръгнали натам" , когато брат му влезе в стаятаТой тъкмо беше тръгнал да се къпе, обаче си забравил нещо. Връща се и ние от леглото на земята
![]()
![]()
Почна нещо да разправя, ама забравих вече, нещо от сорта на "едва изчакахте да се махна, за да се награбите.. тц тц"
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Бяхме в тях в неговата стая, но от бързане забравихме да затворим вратата, пък и техните щяха да се приберат чак след два часа и не се и притеснявахме...Бяхме усилили музиката и изобщо не чухме да се отключва вратата... И изведнъж в коридора се светна и видях гърба на баща му и само прекъснахме и се покрихме колкото можахме и гаджето ми извика на баща си да затвори врататаМалко кофти беше... Техните после му викали, че сме били нимфомани...
А ти по какво позна, че се хваля? В темата се пита дали са ви хващали или не, и аз отговорих. Но просто си чешеш пръстите с копчетата и си мислиш, че си написала якото нещо са, нали пубер?Първоначално написано от marin4itu
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
AllEyesInMe, поуспокой се за да е по-приятен престоя.
Има такава тема вече и не е стара.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮