.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: На калъп

Hybrid View

На калъп

Е, хващали ли са ви?
    Какво стана после ;D

Кои дали са ни хващали? Гаджето? Родителите? Приятелите?
    мен всички са ме хващали :P ...но когато гаджето ме хвана беше адски кофти тръпка..няма да навлизам в подробности..но не е полезно гаджето ви, да ви хваща с друга!
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    мен всички са ме хващали :P ...но когато гаджето ме хвана беше адски кофти тръпка..няма да навлизам в подробности..но не е полезно гаджето ви, да ви хваща с друга!
    И кое му е за хвалене, че си изневерявал?

По темата: Не са ме хващали..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

За малкоо да ни хванат Тъкмо се отваря вратата и той крещи: НЕЕЕЕЕЕ

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ами не точно ... Но тъкмо бяхме "тръгнали натам" , когато брат му влезе в стаята Той тъкмо беше тръгнал да се къпе, обаче си забравил нещо. Връща се и ние от леглото на земята Почна нещо да разправя, ама забравих вече, нещо от сорта на "едва изчакахте да се махна, за да се награбите.. тц тц"
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Бяхме в тях в неговата стая, но от бързане забравихме да затворим вратата, пък и техните щяха да се приберат чак след два часа и не се и притеснявахме...Бяхме усилили музиката и изобщо не чухме да се отключва вратата... И изведнъж в коридора се светна и видях гърба на баща му и само прекъснахме и се покрихме колкото можахме и гаджето ми извика на баща си да затвори вратата Малко кофти беше... Техните после му викали, че сме били нимфомани...

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    И кое му е за хвалене, че си изневерявал?

По темата: Не са ме хващали..
    А ти по какво позна, че се хваля? В темата се пита дали са ви хващали или не, и аз отговорих. Но просто си чешеш пръстите с копчетата и си мислиш, че си написала якото нещо са, нали пубер?
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

AllEyesInMe, поуспокой се за да е по-приятен престоя.

Има такава тема вече и не е стара.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си