.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Въпрос към тези които са пушили марихуана

така... вчера пробвах за 2ри път и препуших (влязах мазно във филма;повръщах;виеше ми се свят)след към 2 часа се оправих .. нищо ми нямяше до вечерта а днес като се събудих виждах на петна;изтрапваха ми ръцетее и най-гаднотоо е че имам ужасна остра пулсираща болка между очитее
    та въпроса ми и на някой случвало ли му се е и как се е оправил? а дали има някаква връзка между тея болки сутринта и вчераа;защото имам проблеми със сърцетоо ?

моля без обиди... мерси предварително

oo spokoino i na mene mi se e slychwalo da prepyshwam i sled towa nqkolko dni ne si yseshtam rucete krakata i primerno kato pipam nqkwa chasha i ne yseshtam che q pipam spokoino shte se oprawish

Спокойно при начинаещите винаги е така
    Като започнеш да пушиш по редовно няма да я усещаш толкова,даже ще ти трябва по голям чук и накрая ще забравяш че ти се пикае и че си гладен.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако имаш проблеми със сърцето, не би трявбало да пушиш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    опъни още една марихуанка или вземи течен хероин и всичко ще ти мине
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    София
    Ако имаш проблеми със сърцето по-добре не пуши,щото доколкото знам може да причини сърцебиение.Иначе предполагам,че просто са ти дали някъв друсаняк по-силен.Затва сигурно още те държи.Последия път като пуших беше някъв друсаняк и после не си усещах краката и изпих 5 литра течности

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да и на мен ми се е случвало като изпуша цяла цигара сама,даже на другия ден сутринта ми се привиждаха неща,като ставах от леглото
    но найстина ако има проблем със сърцето и получиш сърцебиене,по добре да не пушиш!

не спирай да пушиш. Като ти стане така гадно на другия ден пушиш пак и така.
    По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!

Ако е нормална неможе и след това да ти е гадно и такива неща.Вероятно е била "друсана".
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на skatew
    Дам, от самия чадел си е най-вероятно, а ако е от препушване, ще знаеш за другия път няколко дръпки по-малко
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си