- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моят суперповишаващ теглото хранителен режим
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хранителният режим съдържа около 4000 карорий и 350 грама протеин
Първо ядене
30 грама суроватъчен протеин
2 цели яйца
100 грама quaker
1 ябълка
Второ ядене
200 грама пилешки гърди
1
Ей, дебел
Хубаво е, че имаш режим, но аз съм си казал, че насила няма да ям
хЪх...
350 грама протеин на ден ми се вижда малко излишно..
Кефи ме, че не изглежда много скъп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не съм 120 кг господин компетентен.Как разбра,че съм 120 кг?
Добре бе пич, за калориите нищо няма да кажа, енергоразходът е променлива величина, ама защо са ти 350г протеин, закъде бързаш..? Излишно претоварване на отделителната система... 250 пак са много даже. Ако си 80кг в нааай-тежкия случай 80х3 = 240 г. А ти даже качваш, тук протеинът ти не ти трябва да е чак толкова висок, както при НВД за сваляне... Освен да си докараш проблеми или да се освиниш, друго няма да стане...
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^

Толкова съм 78-80 килограма..
Спокоино е Вирус , питам дали си 120 кг 'щото тия 350 гр на ден ме съмнява дали ще ги усвояваш.
Напълно подкрепям! Пак казвам , не гледайте диетите на Арнолд и Колман... те ядат поовече зоб от кон ...Първоначално написано от Myrth

Ако сложиш Метан (може + още нещо) примерно хранителния режим е перфектен.Напълно подкрепям по-горните мнения, че няма начин да ги усвоиш тези 350 грама белтъчини или там колкото са.

Не съм го зел от хранителен режим на Арнолд,Колман или който и да е професионален билдър..Първоначално написано от fatrat

Само дето аз искам Natural
май май нищо не долавяш! Казал си метан и в скоби може + още нещо. Не може , а е задължително. Метанови курсове правят некви манекени

Аз ти казвам Natural ти викаш метан (и още нещо
)

dobre ne sum zabelqzal saglasqwam se.picha koitp iska natural shte trqbva dosta da se potrudi ako iska golq,o i zdrawo tqlops : spri pisha ot telefon
Ако искаш Natural, гледай Randy CoutureПървоначално написано от DownloadVirus
... то нали и сурватъчния ти е 100% натурелен ?!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Еми какъв е тогава ? Протеин кво да е.. Продукт на млякото на прахчеПървоначално написано от firstdiesel

И по 2000гр протеин на ден да вкараш пак няма да станеш Арнолд за 2 седмици
Първоначално написано от NeSumSuglasen

Арнолд и за години няма как да станеш,той сам по себе си си е една отделна категория,нещо недостижимоПървоначално написано от Naik1

Арнолд далеч не е най-якия...

Не е въпрос за "най-якия" , само като гледам как се изразяваш , разбирам за какво става въпрос.Първоначално написано от LastFN

Нещо недостижимо? Изхвърли се, макар и за по-малко време от другите, и той е използвал химия, надали просто ей така му се е наложило да му трансплантират черен дроб.Първоначално написано от DownloadVirus
МОМЧЕ

Ползвал е химия,но аз пак ти казвам,той си е отделна категория и е 99.99% недостижим,колкото се отнася до всичко..По-голяма ръка може да направиш,но той си има и гени,щом искаш покажи ми някой,който да е в неговата категория..Като казвам в неговата,това имам в предвид!Първоначално написано от dunce
и то цели 3 донора е имал ...Първоначално написано от dunce