.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 228
    Град
    България,Варна

Мои съвети за ДЪЛГА коса

Здравейте!
    Искам да споделя личния си опит в стремежа си към дълга коса.
    Използвала съм много и различни стимуланти за коса (хининова вода,препарати от аптека,балсами,маски,шампо ни и пр.)
    Бях се отказала от приоритета си към дълга и здрава коса и съвсем от немърливост открих рецептата,а тя е :
    -Шампоан с яйце (независимо от марката,най-често е ТЕО колкото и евтин да е ,е един от най-добрите!)
    -Маска за коса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със змииско мляко(във всеки по-голям козметичен магазин)
    И след къпане спрей за коса,който да я начупва.Ако да речем 2 месеца НЕ третирате косата си с преси,маши и много сешоар и я поддържате къдрава със спрей и пяна ,то след този период косата става силна,лъскава,по-дълга (сами ще се изненадате) .
    Надявам се ,че не е строго индивидуално и при ВСИЧКИ ВИ ще има успех!!!
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Евтин шампоан и евтина маска...не мисля, че ще помогнат !
    Всъщност не е въпроса в парите, а в това, че и двата продукта които предлагаш, имат страшно много химия...а и всеки може да си добави яйце към шампоана. Също така знам, че всички много харесват маските на Лорис, но за съжаление са тъпкани със силикон и ефекта от нея е само временен .

Град
    България,Варна
    Маската за коса съвсем не е евтина,моята например е 27 лева,но щом отваряш темата за много химия.Наистина натуралните продукти са много по-добър вариант,с изключение на миризмата след това
    И все пак аз съм сигурна в това което пиша,поне за себе си .
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако говорим за маската на Лорис, цената е не повече от 7-8 лв.
    Ти каква ползваш ?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    оо даа с химия косата много се "оправя" ..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Авторке, а какво ще кажеш за маска с истинско яйце (защото в шампоаните и то евтините се съмнявам да има дори 1% натурално яйце), неутрален или био шампоан без 12 реда химия в съдържанието, и без използване на пяни, лакове, преси и т.н. и задължително балсам с или без отмиване.
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пусни снимка на преди и сега.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Евтин шампоан и евтина маска...не мисля, че ще помогнат !
    .
    ^^Грешиш много.
    а3 я имам маската със змийско масло,евтина е около 5-6лв.Оргомна е,и е много ефикасна,ползвам я вече 3или4-та година.
    Макар,че мен косата ми расте много бързо и без някакви по-спецялни шампоани,третирания итн.Само чат пат като се къпя,след шампоана чукам едно -2прясни яйца направо върху главата си
    Размазвам ги хубаво върху цялата коса и после отмивам.
    После косата ми е меке,лъскава и пухкава.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Маската на Лорис и аз я ползвам и съм много доволна. За шампоана не знам.. Сякаш е по-добре да си правиш домашни маски с яйце.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    България,Варна
    Моята маска за коса е вносна от Италия,понеже близък човек за мен,за жалост , замина и струва 14 евро,видях на етикета
    Що се отнася за маската на "Lorys " със змииско мляко ,аз също съм дволна и от нея,както и другите дами ,които споделиха позитивно мнение.
    За шампоана пък моята кожна лекарка ми препоръча да използвам тази серия на ТЕО ,а тя е доста по-компетента.
    Прависте за маските с натурални продукти,аз лично ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много съм доволна и от маска за коса ,приготвена с едно яйце,но после две седмици остава миризмата колкото и да си мия косата ,затова отбягвам.
    Друго нещо,от което сигурно ще сте доволни,защото НЯМА химия е-
    сок от половин лимон след къпане на мокра коса,ефекта-СТРАШЕН БЛЯСЪК !!!
    За снимки-преди..Добре,ще намеря,а сегашни имам много дано ви хареса резултатъти останете впечатлени,най-скоро ги качвам
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Град
    България,Варна
    И забравих.. Аз не казвам,че 100% шампоанът е допринесъл за растежа на косата ми,но препоръчвам,защото във всеки алтернативен шампоан,какъвто ВСЯКА ОТ НАС ИЗПОЛЗВА,има химия Ако искаме да я избегнем вариантите за други шампоани са много малки,а не вярвам че тези от вас,които са с претенции се къпят със билки,вместо със шампоан всеки ден.
    Всеки може да предложи собствени методи,аз предлагам своите
    Хайде,други предложения?!
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Град
    България,Варна
    http://www.prikachi.com/images/206/3155206Q.jpg -преди и то забележете над рамото!

http://prikachi.com/images/325/3155325o.jpg
    http://prikachi.com/images/327/3155327y.jpg
    http://www.prikachi.com/images/220/3155220u.jpg -след,това са актуални снимки

Разликата във времето не е голяма,смисъл..Мисля,че около 9 месеца,но го считам за постижение,лошото е че нямам ясни снимки в гръб,а така в анфас можеби не се вижда достатъчно задоволително,но вие искахте
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Брей, наистина има резултат!
    А жи ли препоръчала спрей за къдръци или там к'вото е?

Град
    България,Варна
    ХАХ,благодаря ,мила !
    Спреят ми най-често е от една серия на AVON-този с макадамия и алое от серията naturals.
    Други спрейове са готини на Gliss или едни ама тях ги забравих +това бяха много скъпи,а със същия ефект като останалите
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Можеш ли да ми кажеш нещо повече за химиновата вода . От къде мога да си я купя наистина ли много цъфти косата от нея и да ли има ефект от към дължината Благодаря предварително !
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Град
    България,Варна
    Хининова вода има във всяка аптека .
    Аз не съм чувала да цъфти косата,ако я нанасяш на мокра коса няма да имаш и проблеми със суха коса,но аз мисля че няма ефект.Поне при мен нямаше никакъв,с изключение че ми образуваше пърхот(беше с някакво таралежче отпред на шишенцето).
    Имам една приятелка пък,с коса под дупето и все твърди че е от хининовата вода,слагала си всяка вечер,а не само след къпане на мокра коса.Незнам,дано ти действа и мирише приятно
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Супер фен Аватара на rosencetooo
    уоу.. и аз искам такава косаа... ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    България,Варна
    Ами малко търпение и ще я имаш мила
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

anonymous708973
    Guest
    Винаги ми е било мерак да си разбия едно яйце в главата
    Ще си мия косата след час-два, та ще пробвам.

Момичета, лимоновият сок (дето бил за блясък и се слага след шампоана), отмива ли се? Щото аз след шампоана слагам и балсам.

Мега фен Аватара на vagarious
    PinkPan7her аз преди към домашните маски прибавях лимонов сок и бях доволна.Смисъл, отмиваше се и нямах проблеми с него.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Малко сте ми смешни с тая маска за коса на "Lorys" ! Та в нея дори няма змийско олио! Пише snake oil effect, само ефектът е такъв !

Не искам да ви разочаровам, но нямате ли ген за дълга коса и магии да й правите няма да помогнат... химиите още по-малко.... моето правило е никакви препарати в корените!!! Само натурални маски и шампоан според типа коса.. не че пампоанът не е само химия и той де, но без него няма как... иначе за краищата си ползвайте козметика, съвет няма как да получите, защото при всеки е индивидуално, но не вярвайте толкова много на етикетите

Преди около 2 седмици гледах рекламата на шампоаните ТЕО с яйце и реших да си купя.След като се изсуших,косата ми стана много мекичка.
    Имам и един въпрос.Понеже всеки ден използвам преса,но искам вече да спра да си горя косата.Няколко пъти се мъчих да си накъдря с какво ли не,но не се получава хубаво.Та въпроса ми е какъв е точно този спрей за къдрици на Gliss и как точно се използва?

simpleplann, ако косата ти не е прекалено твърда, можеш да я изправяш и с кръгла четка и сешоар със студено духане.. има доста клипчета в интернет как се прави ако не си сигурна.... спрейовете на gliss са много хубави, но този точно не съм го ползвала, такаче някой друг ще каже

Момичета, знаете ли дали случайно няма хининова вода под някаква друга форма, защото като е течна ми е много неудобна за нанасяне... Знам за шампоан, но има време докато свърши моя, пък искам да почвам хининовата вода...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си