- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно секса и задоволяването на жената.
Добър ден. Искам да попитам по-знаещите от мен за следното:
Имам сериозна приятелка и всичко върви много добре. Редовно правим секс. И двамата сме много активни и всеки път и двамата свършваме по един, два или три пъти като това става няколко дни от седмицата, не че това много ви интересува. Проблемът е там, че тя винаги свършва само клиторно. Казва, че клиторният оргазъм и харесва повече, но аз искам и да я задоволя вагинално(както и тя предполагам). Чувал съм за оргазъм на G-точката, но не съм много запознат. Ако някой може да ми обясни как да стигнем до това моля да го направи.И още нещо искам да питам, жената еякулира(изхвърля вагинална течност) само при оргазъм на G-точката ли, защото мойта приятелка до сега не е изхвърляла течност докато сме заедно.
P.S Тя е на 14 и се чудя дали не е нещо от възрастта.![]()
ти на колко си?
то густо, то пусто
Абе дечица, що не ходите да си играете пред блока, а си търсите G точките...![]()
Първоначално написано от Sigrina
^^^
Бургас <3
Има един зелен бутон на който пише с голями букви "Джи точката" и е заобиколен от стрелки, лампички и пискюли... Намери го и проблемът е решен!![]()
Междувпрочем, ако наистина си на 20, а тя на 14, както е написано в горният коментар, има един момент в който вашето сношение е незаконно и не знам доколко е уместно да го коментираш по форумите, телевизията и да правиш билборди и транспаранти....
Не е незаконно! В министерството има предостатъчно педофили, за да се свали законната възраст за сексуално съгласие точно на 14 години.
Повечето жени свършват основно с клиторен оргазъм. А това с изхвърлянето на течност го могат много малко (само на мен ли ми се струва гнусно? ).
При някои жени Г-точка не съществува или поне не е с размерите и т.н., за да бъде стимулирана както трябва. Има и такива, при които стимулацията на тази точка не предизвиква приятни усещания, а напротив.
Всичко е строго индивидуално!
За стимулация на Г-точка класическото е два пръста и масаж от вътрешната страна на вагината (тоест тази откъм корема й... нз дали ме разбра).
При секс подходяща поза е кучешката.
all day... all night... what the fuck?!
...
Успех да 'изхвърли течност' на 14. Казва се squirt бтв.
Тя още не познава тялото си на тая възраст. Аз съм с две годинш и кусур отгоре и не съм сигурна в това, а не е като да не съм прекарала доволно много време в изследването му...
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Благодаря за позитивните мнения и най-вече на ScarletBite. Колкото до негативните коментари аз съм на 19, а тя на 14 и за нас възрастта не е определящ фактор.
Егати,момчето си е задало въпроса,писал е грамотно,което е рядкост тук,и отново се намериха хора да му дават акъл и да го скастрят как ходи с по-малка.Сега по темата...и аз досега съм достигала само до клиторен оргазъм и както ти казаха ние не можем да знаем къде се намира Г-точката на приятелката ти,защото при всяка жена е различно.Една приятелка примерно казва,че при мисионерската с вдигнати крака получава оргазъм,пробвайте тази и кучешката и след време и двамата ще разбере как ви е най-хубаво.
Само да питам... Ти си на 20 години и не си запознат?!
Опазил ни Бог от такива, майна.![]()
Приятел доста ще се измъчиш да я покараш до скуирт)) и тя е на 14 за БОГА! Все пак опитай.. ако искаш по-подробно обяснение как точно да го направиш ми пиши съобщение
))
Първоначално написано от PinkPan7her
Абе дечица, що не ходите да си играете пред блока, а си търсите G точките...
Running is my drug and I am overdosed ..
Е нали за това пита момчето .. а за възраста .. на мене ми направиха проблем , че съм на 16 а тя на 15 така че ..
иначе подкрепям и аз ScarletBite . Всяка е различна , но до сега не съм попадал явно на такава , която да не я нацеля 1 вид .. вкарай 2 пръста (до колкото знам е на 5 см най-много) и просто ги мърдай вътре в нея (от горната страна) после смени и все 1 се придърпваш по-навътре , някакво такова движение трябва да стане .. и така редувай .. поне аз това правя и действа ..успехи ..
ето малко инфо намерих : Големината й варира между 6 мм и 5 см, а разположението й е на около 2,5 см до 5 см навътре във вагиналният отвор. Сега да поясним- вход на вагината, от него отчиташ приблизително 2,5- 5 см и на това отстояние трябва да търсиш чрез внимателно и леко опипване G- точката си.Защо внимателно?
Спокойно, тя не се травмира, но има вероятност да е по-малка на размери част, която при изследването ти или партньорът ти да пропуснете.
Консистенцията й е леко грапава- общо взето , когато жената е възбудена, лесно може да нацелите островчето на G- удоволствието, защото контраста между нея и околната тъкан е по-значим. Но и в спокойно състояние, за твое или на партнъора ти успокоение разликата се усеща!
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
ей ще ме разцепите ... ;д;д на по 14 годинки ... не само че не знаеш къде е G-точката ми е секс си трагнал да правиш .... не всяка жена може да "изхвърля вагинална течност" както ти казваш, някои просто не могат ... до колкото до G-точката .... като бръкнеш с двата пръста ... горе долу мисля беше от 3 до 5 санта навътре... зависи от жената ... и ги дигнеш нагоре ще усетиш нещо малко по грапаво от околната тъкан ... също така ако е малко по възбудена мадамата ... притока на кръв към тази мистериозна G-точка се убеличава и тя нараства ... и става доста лесна за намиране.... УСПЕХ !!!
на тая нейна възраст не се надявай да стигне до вагинален оргазъм.