.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Относно секса и задоволяването на жената.

Добър ден. Искам да попитам по-знаещите от мен за следното:
    Имам сериозна приятелка и всичко върви много добре. Редовно правим секс. И двамата сме много активни и всеки път и двамата свършваме по един, два или три пъти като това става няколко дни от седмицата, не че това много ви интересува. Проблемът е там, че тя винаги свършва само клиторно. Казва, че клиторният оргазъм и харесва повече, но аз искам и да я задоволя вагинално(както и тя предполагам). Чувал съм за оргазъм на G-точката, но не съм много запознат. Ако някой може да ми обясни как да стигнем до това моля да го направи. И още нещо искам да питам, жената еякулира(изхвърля вагинална течност) само при оргазъм на G-точката ли, защото мойта приятелка до сега не е изхвърляла течност докато сме заедно.
    P.S Тя е на 14 и се чудя дали не е нещо от възрастта.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ти на колко си?
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Абе дечица, що не ходите да си играете пред блока, а си търсите G точките...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    ^^^
    Бургас <3

абе на 20 години само 14 годишна ли те взе?

Има един зелен бутон на който пише с голями букви "Джи точката" и е заобиколен от стрелки, лампички и пискюли... Намери го и проблемът е решен!

Междувпрочем, ако наистина си на 20, а тя на 14, както е написано в горният коментар, има един момент в който вашето сношение е незаконно и не знам доколко е уместно да го коментираш по форумите, телевизията и да правиш билборди и транспаранти....

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Не е незаконно! В министерството има предостатъчно педофили, за да се свали законната възраст за сексуално съгласие точно на 14 години.

Повечето жени свършват основно с клиторен оргазъм. А това с изхвърлянето на течност го могат много малко (само на мен ли ми се струва гнусно ? ).
    При някои жени Г-точка не съществува или поне не е с размерите и т.н., за да бъде стимулирана както трябва. Има и такива, при които стимулацията на тази точка не предизвиква приятни усещания, а напротив.
    Всичко е строго индивидуално!

За стимулация на Г-точка класическото е два пръста и масаж от вътрешната страна на вагината (тоест тази откъм корема й... нз дали ме разбра).
    При секс подходяща поза е кучешката.
    all day... all night... what the fuck?!

anonymous708973
    Guest
    Успех да 'изхвърли течност' на 14. Казва се squirt бтв.
    Тя още не познава тялото си на тая възраст. Аз съм с две годинш и кусур отгоре и не съм сигурна в това, а не е като да не съм прекарала доволно много време в изследването му...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Успех да 'изхвърли течност' на 14. Казва се squirt бтв.
    Тя още не познава тялото си на тая възраст. Аз съм с две годинш и кусур отгоре и не съм сигурна в това, а не е като да не съм прекарала доволно много време в изследването му...
    +1
    Be natural, don't copy people that aren't better than you!

Благодаря за позитивните мнения и най-вече на ScarletBite. Колкото до негативните коментари аз съм на 19, а тя на 14 и за нас възрастта не е определящ фактор.

кажи го на баща и.

Егати,момчето си е задало въпроса,писал е грамотно,което е рядкост тук,и отново се намериха хора да му дават акъл и да го скастрят как ходи с по-малка.Сега по темата...и аз досега съм достигала само до клиторен оргазъм и както ти казаха ние не можем да знаем къде се намира Г-точката на приятелката ти,защото при всяка жена е различно.Една приятелка примерно казва,че при мисионерската с вдигнати крака получава оргазъм,пробвайте тази и кучешката и след време и двамата ще разбере как ви е най-хубаво.

Град
    montana
    squirt е течността която се събира когато я помпаш в Г-точката.Като го извадиш тя се освобождава и пръска.Не всеки го може.

anonymous708973
    Guest
    Само да питам... Ти си на 20 години и не си запознат?!
    Опазил ни Бог от такива, майна.

Град
    Смолянската галактика
    Приятел доста ще се измъчиш да я покараш до скуирт )) и тя е на 14 за БОГА! Все пак опитай.. ако искаш по-подробно обяснение как точно да го направиш ми пиши съобщение ))

Град
    САЩ
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Само да питам... Ти си на 20 години и не си запознат?!
    Опазил ни Бог от такива, майна.

Град
    На стадиона за бягане.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Е нали за това пита момчето .. а за възраста .. на мене ми направиха проблем , че съм на 16 а тя на 15 така че ..

иначе подкрепям и аз ScarletBite . Всяка е различна , но до сега не съм попадал явно на такава , която да не я нацеля 1 вид .. вкарай 2 пръста (до колкото знам е на 5 см най-много) и просто ги мърдай вътре в нея (от горната страна) после смени и все 1 се придърпваш по-навътре , някакво такова движение трябва да стане .. и така редувай .. поне аз това правя и действа .. успехи ..

ето малко инфо намерих : Големината й варира между 6 мм и 5 см, а разположението й е на около 2,5 см до 5 см навътре във вагиналният отвор. Сега да поясним- вход на вагината, от него отчиташ приблизително 2,5- 5 см и на това отстояние трябва да търсиш чрез внимателно и леко опипване G- точката си.Защо внимателно?
    Спокойно, тя не се травмира, но има вероятност да е по-малка на размери част, която при изследването ти или партньорът ти да пропуснете.
    Консистенцията й е леко грапава- общо взето , когато жената е възбудена, лесно може да нацелите островчето на G- удоволствието, защото контраста между нея и околната тъкан е по-значим. Но и в спокойно състояние, за твое или на партнъора ти успокоение разликата се усеща!

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

ей ще ме разцепите ... ;д;д на по 14 годинки ... не само че не знаеш къде е G-точката ми е секс си трагнал да правиш .... не всяка жена може да "изхвърля вагинална течност" както ти казваш, някои просто не могат ... до колкото до G-точката .... като бръкнеш с двата пръста ... горе долу мисля беше от 3 до 5 санта навътре... зависи от жената ... и ги дигнеш нагоре ще усетиш нещо малко по грапаво от околната тъкан ... също така ако е малко по възбудена мадамата ... притока на кръв към тази мистериозна G-точка се убеличава и тя нараства ... и става доста лесна за намиране .... УСПЕХ !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    на тая нейна възраст не се надявай да стигне до вагинален оргазъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си