- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подарък за рожден ден и годишнина
приятеля ми има рожден ден и на същия ден правим 1 година заедно дайте ми някакви идеи за подарък ще ви бъда много благодарна
Някога не ти ли е споменавал, просто ей така примерно "Искам..." еди кво си. Зависи от харесванията ви.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
да иска телефон nokia x3-02 но освен него искам да има и друг подарък
Ако все пак искаш да му дадеш този "телефон", пакетирай го някак си и му го поднеси романтично. Да не бъде като типичното "Честит рожден ден, скъпи, виж какво съм ти купила!"![]()
Направи му изненада, да му се отвинтят бушоните. Постарай се тази годишнина да бъде незабравима.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
да разбира се и благодаря да идеята
Албум със ваши снимки?![]()
и аз си мислих за това но има един проблем нямаме много снимки само 7-8 той не обича да се снима
еми пак е нещоПървоначално написано от kotence199
, тъкмо ще имате повод да се снимате
. Друг вариант е да дашеш в някое фото да ти направят колаж на някакъв много голям лист :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И пак във фото може да дадеш например обикновена тениска и там да ти я направят с ваша снимка.Мисля, че беше евтино,но трябва да потърсиш къде точно предлагат тази услуга.![]()
Big or small, lies are lies!
или пък чаша :PПървоначално написано от vagarious
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз април месец правя 1 година с моето момче и съм решила да му подаря албум със снимки, не че той обича да се снима, но аз съм нагла. И освен албума бутилка вино с наша снимка, вместо етикета, че като се напием, да остане бутилката за спомен. И албума, защото едно е на компютър, друго си е да хванеш албума и да го разглеждаш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Подари му примерно албум с една снимка и отидете цял ден на пикник, снимайте се и мисля, че няма да има по-хубав подарък от този![]()
Толкова ми се иска и на мене такъв подарък![]()