.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

подарък за рожден ден и годишнина

приятеля ми има рожден ден и на същия ден правим 1 година заедно дайте ми някакви идеи за подарък ще ви бъда много благодарна

Някога не ти ли е споменавал, просто ей така примерно "Искам..." еди кво си. Зависи от харесванията ви.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

да иска телефон nokia x3-02 но освен него искам да има и друг подарък

Ще му купиш телефон

Ако все пак искаш да му дадеш този "телефон", пакетирай го някак си и му го поднеси романтично. Да не бъде като типичното "Честит рожден ден, скъпи, виж какво съм ти купила!"
    Направи му изненада, да му се отвинтят бушоните. Постарай се тази годишнина да бъде незабравима.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

да разбира се и благодаря да идеята

Фен
    Град
    РУСЕ
    Албум със ваши снимки?

и аз си мислих за това но има един проблем нямаме много снимки само 7-8 той не обича да се снима

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от kotence199
    и аз си мислих за това но има един проблем нямаме много снимки само 7-8 той не обича да се снима
    еми пак е нещо , тъкмо ще имате повод да се снимате . Друг вариант е да дашеш в някое фото да ти направят колаж на някакъв много голям лист :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на vagarious
    И пак във фото може да дадеш например обикновена тениска и там да ти я направят с ваша снимка.Мисля, че беше евтино,но трябва да потърсиш къде точно предлагат тази услуга.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    И пак във фото може да дадеш например обикновена тениска и там да ти я направят с ваша снимка.Мисля, че беше евтино,но трябва да потърсиш къде точно предлагат тази услуга.
    или пък чаша :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Подари звезда....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз април месец правя 1 година с моето момче и съм решила да му подаря албум със снимки, не че той обича да се снима, но аз съм нагла . И освен албума бутилка вино с наша снимка, вместо етикета, че като се напием, да остане бутилката за спомен. И албума, защото едно е на компютър, друго си е да хванеш албума и да го разглеждаш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Подари му примерно албум с една снимка и отидете цял ден на пикник, снимайте се и мисля, че няма да има по-хубав подарък от този

Толкова ми се иска и на мене такъв подарък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си