Цитирай Първоначално написано от Shiny94
Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
165-170см.-65кг.
Това за мен са идеалните мерки.
Моляяяя как 65 кг Според мен 170см - от 48кг до 55кг макс..
Вярно е че 65 е много, ама и ти направо се изказа неподготвена. 48кг на 1.70 е много малко, направо ходещ скелет. Иначе аз съм 1.70 и тежа 57 кг. и представи си нося размер S... Вярно е, че искам да съм 53, 54 но в никакъв случай по-малко... Според мен идеалното тегло е ръстта минус 115, 110, т.е. при ръст 1.70 - нормалното тегло е 55-60 кг. Зависи много от тежестта на костите, мускулите и т.н.
Ходещ скелет ли?! Я пак... Виждала ли си момиче с такива ръст и килограми, за да се изказваш така брутално?! Повярвай ми, ако имаш такава приятелка/позната и я виждаш често определено няма да мислиш така Точно познавам момиче което през лятото беше 174 на почти 50 кг, сега зимата наддаде 3-4 кг и в никакъв случай не е била като ходещ скелет. Както познавам и друга, миналата година беше 155-6 на 36 кг.. Така че по-добре не се изтърсвай така мощно .. И да, 165-170 на 65 килограма както и да го погледнеш е много, дори и костите да тежат повече.

edit : и няма "нормални граници" , всеки израства различно Аз например съм на 13 и съм 157, моята гореспомената приятелка също е на 13, даже не ги е навършила още, и е 175, за какви "нормални граници" говорим, пък и на всеки му е заложено да е с различна височина, не може всички да сме високи или ниски.