.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ужасен проблем с косата . ПОМОЩ

Хора .. знам , че има много теми за косата , но съм наистина отчаяна ... изчетох всичко , пробвах всякакви води , маски и т . н , но НЯМА ЕФЕКТ .. косата ми е къдрява , но я изправям всеки ден .. ще ви се стори странно , но косата ми е здрава и лъскава проблемът е , че НЕ ИСКА да расте ... моля ви помогнете с една и съща дължина съм от години .. преди не я правх с преса и също не искаше да расте пробвах тривитаминол , води ... .. постригвам я , но не расте .. косата има ли някаква дължина до която достига и неможе да расте повече ? .. ох незнам ако някой има предложения моля кажете .. неискам изкуствена коса .. искам просто моята да порасне с 10 см ... отново се извинявам и БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Косата ти не расте повече от определена дължина или и като я подстрижеш въобще не расте? Ако е второто има някакъв проблем здравословен според мен...

Ако е първото:
    До колко може да ти порасне косата зависи от гените ти, съжалявам
    Колкото и да я мъчиш няма да порасне повече.. колко е дълга в момента?
    Моята коса примерно расте супер бързо, но достигне ли едно ниво повече не мръдва и с месеци да я оставя неподсригвана... имам приятелка, чиято коса расте супер малко и си стои на нивото на рамото, просто не расте...

Това колко ще ти расте косата не се влия от изправяния и от други процедури освен може би ако се третира скалпа с нещо много агресивно, не знам...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може би расте много бавно и при подстригване като се отреже малкото пораснало се създава усещането, че косата си стои на едно и също ниво.

Колкото до тези тривитаминоли, води и други мазила - ефектът им е крайно индивидуален. При някои правят чудеса, при други са безполезни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тва е невъзможно дори с тривитаминола да не ти е пораснала.Пробвай със Себорал форте.

I ♥ machoka Супер фен
    Срежи я повечко и ще видиш как за 3-4 месеца ще порасне
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Благодаря много за съветите ! Agllka << ами има си една дължина 2 сантиметра под раменете и до там .. не расте и не расте .. явно наистина си е от гена ( въпреки , че братовчетка ми има много дълга коса ) и май наистина както казва TheBeliever ефектът на тривитаминола и другите неща е краино индивидуален .. titinkaa << ще използвам Себорал форте и ще пиша резултата . благодаря отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си