От скука или от к'во е и аз незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже ,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го обесни един нормален човек тоя парадокс ....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде .. )
Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....