- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стрии по гърдите
В последно ми се появиха стрии по гърдите(около зърната).Имам ето това на avon за стрии:
http://www.samodiva.bg/userfiles/pro...thumb_1216.jpg
но пише, че става за ханша, бедрата, корема и горната част за ръцете...Някой знае ли някое мазило, което е специално за стрии по гърдите че само там ми липсват![]()
![]()
Чувала съм за мас от щтраус! Без майтап.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Да, но не е ли също предназначено само за бедрата и ханша?Преди бях питала по аптеки но никъде не намерих
![]()
мацка имах същия проблем преди време, аз ползвах едно бебешко олио за тяло на "Бочко" , мажех го всеки път след баня и същевременно разтривах, сега почти не си личатхайде успех и дано ти помогне
![]()
и още нещо тези глупости от ейвън и орифлеим не ги ползвай, не помагат особенно, пий повече вода![]()
Окей мерси многоще опитам
Ами през пубертета гърдите растат доста бързо и за това, ти препоръчвам мажи ги всеки път,когато се сетиш с боди лосион( така поне ще си сигурна,че няма да се появяват в бъдеще
![]()
Ще започна да се мажа с онова лосионче на боцко, за което споменаха по-гореПървоначално написано от Tiin
Иначе за моите хич не може да се каже, че бързо растат
![]()
Първоначално написано от nymphetaminegirl9
и на мен![]()
![]()
![]()
и аз съм чувала че това на бочко помага
Бебешкото олио също е много добър вариант за предотвратяване на появата им. За мое съжаление и на мен ми се появиха, но разбрах, че появят ли се - няма махане, и просто трябва да ги търкаш до зачервяване с гъба и после да ги мажеш с нещо, докато станат бели.Поне като са бели не личат почти.
![]()
![]()
В 5ти клас,когато ми порастнаха прекалено много за възрастта си ;д (в сравнение с другите) и на мен ми излязоха стрии.Сега почти не се виждат
Трябва да се загледа човек,за да ги види
![]()
Аз ползвам на Ейвън за бедра и ми помага...Първоначално написано от vili7y
На колко години сиАко рязко си надебеляла или рязко отслабнала съм чувала ,че се появяват .Някой знае ли причините да се появят ,където и да е по тялото?
Иначе аз подкрепям това за лосионите ,бебешите неща са наистина добро решение според мен и за Бочко добри отзиви съм чувала.От 13 годишна възраст всеки ден след баня се мажа все с нещо ,нямам стрии никъде до момента ,слава на Бога![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Суха кожа....за да не се появяват кожата ти трябва да е хидратиранаПървоначално написано от GrippingBosh
Има и други причини-бременност,рязка промяна в теглото и т..Зависи и от кожата
![]()
Можеш ли да ми препоръчаш наистина добър хидратиращ лосион за тялоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
момиче
Ами аз харесвам кремовете/душ-геловете/лосионите на Dove.Скоро не съм ползвала лосион,но имам крем за ръце и душ-гел и съм много доволна,кожата ми изобщо не е сухаПървоначално написано от GrippingBosh
![]()
МерсиПървоначално написано от Biskfitka
![]()
момиче
На 14 съм. Имах отслабване ама не толкова рязко + беше след като ми бяха вече излязли и не мисля, че това е проблема.. явно е от кожата ;d