- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Смесено пране
Здравейте...
Стана най-голямата простотия ,която можеше!!! В пералнята са били червено ,черно и бяло и завъртяла се пералнята и опа....всичките ми неща са с различен цвят ...възможно ли е на химическо чистене да върнат истинските им цветове или трябва да се пребоядисат ......направо ще се побъркам ,всичките ми дрехи са за боклука...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ще те разочаровам, обаче няма да се оправят и на химическо. Пробвай за всеки случай да ги изпереш по отделно като този път гледаш какво слагаш, обаче надали щом веднъж да се боядисали ще се оправят.![]()
И при мен скоро се беше получило нещо такова, но добре че само 2 бели блузки се бяха оцветили. Бялото можеш да го оправиш със синьо AчеА за другите неща не знам какво може да ти помогне
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Vanish ! или има едни ариел капсули май бяха, и с тях ..
Аз така бях с един бял потник - нов!Метнах го с едни дънки дето пускат ужасно и потника ми беше нов
И първо пробвах с вениш и търкане с една четка малко,почти се махна вс. и после само с една капсула го изпрах и сега си е бяяял и си ме радва
![]()
![]()
ла-ла-ла
Благодаря ви много!
А сиви панталонки ,които са станали сини дали има надежда
момиче
Хора с Белина как да процедирам![]()
![]()
момиче
Само с бели неща! Внимавай, докосне ли се за секунда до нещо цветно, няма оправяне!
Не мисля,аз миналата година си взех едни мнооого яки сиви бричове..Първоначално написано от GrippingBosh
После станаха сини,после лилави,после избледняха и сега е някво бледо синио-сиво-лилаво.. ддз![]()
ла-ла-ла