Момче твоята история е дълга и широка... това да си срамежливо момче от една страна е сладко.. защото мога да ти кажа че когато дойде някой до мен и ми каже "кфо прайш МА кукло" или "мн си арна бре" не може да ми спечели уважението. Когато едно момче не се прави на катил и на интересен пред момиче обира повече точки отколкото един отворко... НО от друга страна ако не ти стиска да отидеш и да кажеш нещо това е мноого кофти .. тъй като малко са момичетата които биха направили първата крачка.. защото колкото и отворено да се слави всяко момиче, подсъзнателно вярва че момчето трябва да прави всичко. По един или друг начин ти няма какво да губиш ако заговориш момиче.. и просто бъди себе си и помни че това не е изпит, нито съд, нито война. Другия начин който 100% ще помогне е алкохола Сега.. каквото и да си говорим доказано е че алкохола отпуска хората... разбира се не казвам да пиеш че чак кръвта ти да се разреди и да се учаткаш до такава степен че да лазиш.. но колкото да се отпуснеш.. пробвай се Но това да можеш спокойно да заговориш момиче което ти е симпатично е много важно умение което ако не днес то в следващите 3,5,10,20,30.. години от живота си ще овладееш... всички се научават, можеш и ти тей че тука няма повод за притеснение