- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
Проблемът ми се състои в това че съм прекалено срамежлив. Всичко започва от там че ми е изключително трудно да разговарям с жена. Като цяло сам по затворен човек и може би това е причината но незнам имал съм гаджета ще продължавам да имам но някак си ми се струва адски сложно когато започна да заговарям момичета докато приятелите ми ги сменят много редовно. Все пак гледам да съм и сериозен когато тръгна с някоя а не просто за един ден. Та може ли някакъв съвет как да преодолея тази срамежливост
Може би с времето ще я преодолееш .. (:
В крайна сметка няма нищо страшно да заговориш момиче .. не ядем хора!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма какво да се притесняваш, бъди по-уверен в себе си, опитай се да завържеш по-дълъг и интригуващ разговор.![]()
Иначе де да бяха и повечето като тебе, сериозни, ама те са точно обратното.![]()
Не знам при другите момичета как е, но аз сериозен търся, а не мога да намеря.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Нещо ми се струва че послъгваш,прочети си пак историята която си скалъпил не се връзва.Ако си толкова сдухан колкото казваш надали си имал гадже някога.
Защо пък да не е имал гадже пича? Това, че е срамежлив не значи, че не може да си има приятелка.
Относно това " с времето ще го преодолееш" според мен не ти помага времето, а опита и желанието. Ако наистина го искаш - насправи го! Просто говори! Знам, че изглежда лесно от устата на друг, но доста момичета биха дали всичко, само и само гаджетата им да разговарят с тях на всякакви теми без да се срамуват![]()
Момче твоята история е дълга и широка... това да си срамежливо момче от една страна е сладко.. защото мога да ти кажа че когато дойде някой до мен и ми каже "кфо прайш МА кукло" или "мн си арна бре" не може да ми спечели уважението. Когато едно момче не се прави на катил и на интересен пред момиче обира повече точки отколкото един отворко... НО от друга страна ако не ти стиска да отидеш и да кажеш нещо това е мноого кофти.. тъй като малко са момичетата които биха направили първата крачка.. защото колкото и отворено да се слави всяко момиче, подсъзнателно вярва че момчето трябва да прави всичко. По един или друг начин ти няма какво да губиш ако заговориш момиче.. и просто бъди себе си и помни че това не е изпит, нито съд, нито война. Другия начин който 100% ще помогне е алкохола
Сега.. каквото и да си говорим доказано е че алкохола отпуска хората... разбира се не казвам да пиеш че чак кръвта ти да се разреди и да се учаткаш до такава степен че да лазиш.. но колкото да се отпуснеш.. пробвай се
Но това да можеш спокойно да заговориш момиче което ти е симпатично е много важно умение което ако не днес то в следващите 3,5,10,20,30.. години от живота си ще овладееш... всички се научават, можеш и ти тей че тука няма повод за притеснение
![]()
С практиката идва опита!Заговаряй по на често и ще свикнеш,като свикнеш няма да ти прави впечетление...
Трудното е доката свикнеш,свикнеш ли сам ще разбереш ,че си се притеснявал на празно.
Не разбирам само логиката ти?! Имал съм гадже и ще продължавам да имам,но проблемът ми се дължи главно на моята срамежливост и притеснението при заговаряне...
Губи се нещо тука? За да имаш приятелка трябва да умееш да общуваш с момичета.![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт