- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Ще погледна състава когато ходя. В момента се убеждавам, че трябва да свърша поне сегашната, че имам още 2 други съвсем нови. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Свърши си сегашната и другите, тогава купувай.Не е хубаво да застоява козметиката.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Абсолютно съм съгласна с последното ти изречение. Фон-дь-тени, които са ми нормални, дори леко тъмни през деня, вечер ми седят светло.
Затова летните фондьотени слагам вечер и стоят много добре.
Мда и аз винаги си имам фон дьо тен-и за през деня и за вечер.
Пантерке, нямаш ли някакъв по-тъмен фдт в момента, за да смесиш с някой от двата, които казваш, че са ти розови? Общо взето аз така правя, като не ми паснат цветовете.
И си вземи бронзант и контурирайпо-малко си личи, че не ти е паснал цвета сякаш ...
![]()
Goddess мерси за добрата идея : )) Адски мразя розовеникави фдт.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм с неутрален подтон и розовите си ги неутрализирам с малко по-жълтеникава пудра. Иначе жълтеникавите на мен ми стоят направо оранжеви.![]()
А..моляИ аз много мразя..и жълтеникави също. Този на Мак, който си взех ми е жълтеникав, та го смесвам малко и става добре. ;д
^ И ти ли си с неутрален? Досега не съм намерила нито един, който хем да е моят цвят, хем да е същия подтон.
Аз нямам представа какъв ми е подтонът.виждам хиляда различни цвята на различните места от лицето си.
Розови бузки нямам, though, така че нищо розовеещо не ми отива, или поне не се харесвам сама.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моята кожа е с жълт подтон и с розовeнеещ фдт става нещо ужасно
Но пък розовенеещите лица изглеждат по- бодри, здрави, аз ако съм изморена особено, като болнава стоя![]()
И аз съм с жълт подтон. Прави ми впечатление, че може би 80% от продуктите на марките от средния клас са розови, а на тези от по-високия не се внасят всички тонове- отново предимно по-розовите се намират по магазините...
Everything changes, but beauty remains ...
Отдъхнах си, че не съм единствената :д
това с розовеещ фдт и тъмно... какво тъмно? :д
Оф, няма изобщо толкова розовеещи хора! Наистина розовите фдт са прекалено много. А да не споменавам буквално червенеещите. Една моя колежка има много сладки естествено розови бузки, което на нея си и ходи, и приятелят и бил и казал "стига си се цапала, бе!"Пък тя слага фон-дьо-тен от дъжд на вятър, а руж изоообщо - няма нужда.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз смесвам попринцип,сега ползвам на орифлейм,но преди това ( те още си стоят) смесвах 3:Д - един на римел,който е сивкав, на лореал ( жълтеникъв) и на еssence някакъв странен:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^Щото "сивкав" е малко странно нали.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
пред другите си е направо сив:Д да го кажем неутрален айде:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз точно "сивкави" харесвам...за кой на Риммел става въпрос?![]()
Трябва ми най-покривния фон дьо тен на света, за проблемна кожа с червенини. Препоръки?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
И смесването си е идея, ама все таях надежда, че ще успея да си намеря моя цвят. Бтв, на мен май сивкавите ще ми стоят добре... Бузите ми често за розови, но шията ми си е откровено жълта. Бях си поръчала мостри от ББ кремове, оранжевият на Skin 79 ми стоеше най-добре, той е плътен (като за ББ, де) и сивеещ.
Титкос, Colorstay е покривен![]()
Просто сивкав ми звучи странно, може да е най-нормалния от всички.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more