.
Отговор в тема
Страница 110 от 141 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ не съм сигурна дали всички нюянси са толкова сивкави:Д
    става като за смесване с друг

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пък съм с жълтеникъв подтон и на цвят 53 от хелти микс-а на Буржоа ми пасва идеално. Но не го използвам много често,защото покритието на пудрата ме задоволява за момента

^Забавни са ми аватарите ви един след друг.
    между другото тая жена ще прави пластмасови обувки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте, момичета! Напоследък се замислям дали да не се снабдя с така обичания и хвален камуфлажен коректор на Артдеко, но се питах много ли е сух и събира ли се много във фините линии около очите, ако го използвам, за да прикривам тъмни кръгове. Също така някоя от вас да е ползвала матиращ крем и да е доволна? Ако предложите нещо на приемлива цена и със задоволителен резултат, бих ви била благодарна.

Препоръчайте ми хубав коректор за пъпки.Само да допълня,че съм доста бяла :/

Момичета,може ли да ми препоръчате хубав крем за лице за смесена кожа до 5-6 лв?Ще го използвам основно дневно,за нощен си имам крем.Както и ако може да ми препоръчате добър фон дьо тен с минимално до средно покритие отново за смесена кожа до 25 лв.?А коректорът на Арт Деко добре ли покрива зачервявания,пъпки?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от green_witch Виж мнението
    Момичета,може ли да ми препоръчате хубав крем за лице за смесена кожа до 5-6 лв?Ще го използвам основно дневно,за нощен си имам крем.
    Отдели си повече пари.Все пак това е нещо, което си слагаш на лицето..не знам. :д

А аз да попитам - в България продава ли се коректора на Ревлон Фотореди?

^ Maybelline Affinitone е светъл, но съм го пробвала само на ръка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Maybelline Affinitone е светъл, но съм го пробвала само на ръка.
    Като консистенция как е?Покрива ли добре?

Момичета, кажете някой друг доста покривен фон дьо тен за мазна кожа, защото се оказа, че ревлона ми е тъмен...а аз си мислех, че не съм толкова бяла него ще го оставя за лятото, ако почернея, а и каква бронзираща пудра да си взема за контуриране? Мислех си за гиганта на флормар, но не знам какъв цвят да си взема, понеже както вече казах съм доста беличка... вие какво ще ми препоръчате?

^
    ^На Vichy са дооста покривни,погледни техните
    Но сега като се замисля,ще ти е по-комфортно,ако си купиш един нормален и не-супер-покривен фон-дъо-тен,и го съчетаеш с камуфлажния коректор на Artdeco. Макар че не знам какво имаш за прикриване,но ако е за пъпки,това е по-добрият вариянт.
    И щом ти е мазна кожата,една пудра ще ти свърши добра работа за матиране
    Последно редактирано от fizzyg : 04-13-2013 на 07:19

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    ^
    Но сега като се замисля,ще ти е по-комфортно,ако си купиш един нормален и не-супер-покривен фон-дъо-тен,и го съчетаеш с камуфлажния коректор на Artdeco. Макар че не знам какво имаш за прикриване,но ако е за пъпки,това е по-добрият вариянт.
    Ами, имам доста за прикриване - пъпки, белези, червени петна, кръгове и още някакви неща, които не мога да ги определя
    Иначе идеята ти не е лоша, може да си взема някакъв матиращ фдт със средна покривност, но идея си нямам какъв да е... препоръчайте ми някой, по възможност с повече светли нюанси

^
    Имах Аератен пюр и е всичко друго, но не и доста покривен. Един от двата най-хубави фдт, които съм ползвала е, но точно защото не е мега тежък и се слива перфектно и просто си нацелих точно моя цвят. С него най-малко си е личало, че имам нещо по лицето си. Но аз нямам нужда от тежък.
    Иначе Дермабленд вероятно е доста покривен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

сега загледах каталозите на avon и oriflame и видях, че имат матиращи фдт с доста светли цветове, но никога не съм ги ползвала... какво ви е мнението за тях, ползвали ли сте ги, ако да доволни ли сте??

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета,моля ви бързо ми препоръчайте някаква хубава спирала (до 12 лв. някъде)
    и някакъв руж на прилична цена,че след малко ще ходя да си взема.
    Попринцип имам една спирала на есенс за 4 лв. ,която много си харесвам,но
    засъхва много бързо и ми слепва миглите понякога,та си търся някоя
    с кояято да нямам такива проблеми.
    И да ви попитам в обиновен козметичен магазин мога ли да намеря
    камуфлажният коректор на АртДеко ?

punkkk,не мога да ти кажа мнение за фдт-ните на Орифлейм,но една съформука много хвали един техен. (забравих му името).Дано да прочете това и да ти каже кой е

weheartiit, в един обикновен магазин за козметика съм виждала Артдеко,разгледай.
    За руж ти препоръчвам Bourjois. ОТ 1 година използвам един техен,няма крааааааааааай! Вижда се мнооого малко използвано от него,чуден е!
    А спирала..http://beautycosmetic.biz/images/Gol...scara_pink.jpg Тази например. Много я хвалят,аз не съм я използвала обаче. Пък и е евтина,ще ти останат пари за хубавия руж на Буржоа

punkkk,не мога да ти кажа мнение за фдт-ните на Орифлейм,но една съформука много хвали един техен. (забравих му името).Дано да прочете това и да ти каже кой е
    Аз много хваля Everlasting, но матиращия не съм го пробвала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Моля ви, препоръчайте ми коректор за сенки под очите, средно покритие, който и да е достатъчно хидратиращ, за да не стои изкуствено на сухата ми кожата.
    П.С. без този на артдеко
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

anonymous708973
    Guest
    Аз под очите слагам Wake Me Up by Rimmel, а за останалата част на лицето използвам камуфлажния на Catrice, но предполагам, че и за под очи ще стане.

Благодаря и! А камуфлажния на catrice с по-мека текстура ли е от този на артдеко? Римелският го гледах в дм, но ми се стори с доста леко покритие, а и тия блестящи частички...знам, че озаряват погледам, но според мен са за хора с едва забележими тъмни кръгчета, за малко по-fresh face
    Ще се радвам на други мнения
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Супер фен Аватара на weheartiit
    fizzyg - не съм видяла отговора и си взех на Rimmel -

http://cdn1.feelunique.com/img/produ...1352972745.jpg
    още не съм я пробвала,дано е хубава. ;д
    А коректора и ружа ги нямаше .
    Ще търся в по-големи магазини.

Дано ги намериш!

Някой матиращ крем да препоръчате? Знам, че не трябва да очаквам някакви чудеса и перфектно матирано лице цял ден, но поне няколко часа ще е добре. Знам за подоен крем само на Нивея и Есенс от по-достъпните марки, има ли някой, който ги е използвал?

Имаше тестер на Vichy Normaderm в списание грация и го пробвах оттам.
    Само носа ми лъщи леко,другата част от кожата ми не лъщи,а е нормален тип.
    Носа ми беше матиран за супердълго време,много ми хареса крема,даже се замислих дали да не си го купя,ама нямаше смисъл само Т-зоната да си го вземам.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Наистина матира този крем, аз го ползвах близо 2 години, после разбрах, че не е за моята кожа :Д Мирише доста приятно, нанася се много нежно, не натежава на кожата и определено матира, дори бих казала, че леко пресушава(при мен). Но Виши определено не е най-добрият избор- Ивостин са доста добри, Биодерма, Авен, Ла Рош, Юсерин... Като цяло ти препоръчвам към тях да се насочиш, в пъти по-качествени са.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си