- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Не е кремообразна. Бих казала несуха,както другите пудри,но в същото време матира. Много специфична и трудна за определяне текстура е.
Прахообразна си е, пресована. Няма нищо специфично.
Everything changes, but beauty remains ...
Напротив. Разнася се по различен начин от другите пудри,точно това й е различното.
Ползвала съм я известно време, нанася си се точно както нормална пудра- с четка, праши си се и тн. Не знам, може и да греша, но за мен си е с напълно обичайна текстура.
Извинявам се, че пиша тук, но моля да ми препорчате крем за лице, с фактор - с нормална, към суха кожа съм. Имам операция на едното слепоочие и трябва много да пазя белега (затова май ми трябва висок фактор), тъй като е пресен и днес ми изгоря от час и половина тичане, и то между 8 и 30 и 10 сутринта. :X Да е нещо до 25 лв, ако може. Благодаря ви!![]()
PullMeCloser беше хвалила този на Ивостин http://apteka.framar.bg/30015421/%D0...%D0%BC-spf-50-
И един на Uriagе,но той е към 30лв.Мисля,че този на Ивостин ще ти свърши същата работа![]()
Взимай Ивостин-а, пази. Леко е мазничък, но... за цената си е перфектен :Д
Аз пък въпросната пудра също я определям като не толкова 'суха', ама е тъмна, мн тъмна..
Iwostin никъде не можах да намеря в никоя аптека в центъра на София. Обясниха ми, че застояват, защото няма търсене и повечето аптеки не внасяли. Влезнах в 8 и не предлагаха. Затова си взех един тониран крем с 50-ти фактор на Vichy :
Харесва ми как седи, тониран е съвсем леко, колкото да не е бял и да не те прави като призрак. Изравнява много леко, точно колкото ми трябва. Прави съвсем лек и фин перлен филм над кожата, много свежо, не е прекалено мазно. Но от слънцезащитните попринцип винаги усещаш, че нещо ти е вповече, това няма как да се избегне.![]()
Няма цветове, само един тон е, много леко тониран, подходящ е за всеки цвят кожа, аз попринцип не съм от най-светлите. От дясната страна на кремчето на снимката, която съм постнала е показано колко е тониран. Точно толкова е.
ПП : Само тази снимка успях да намеря :
![]()
Честито, интересно изглежда, но аз като цяло не съм впечатлена от продуктите на Виши. Наистина го има това чувство на натежаване, много е неприятно.
Да,тежкото усещане в/у кожата е ужасно,особено пък през лятото..
Няма начин, а по-добре ли е пигментни петна и бръчки ?!
Интересно да се отбележи за този крем е, че е водоустойчив, с термална вода на Vichy, срещу пигментни петна и много чувствителна и нетолерантна към слънцето кожа.![]()
Аз първо се бях замислила за един на Лавера,но се отказах.
Ще отида до аптеката тези дни да видя кой ще купя. Чудя се между Уриаж,Виши и Биодерма. Последната марка обаче не ме влече особено.
Аз си бях харесала този,с нормална цена http://shopthebest.eu/product/4655/l...sa-spf-30.html
Обаче ме спря това,че е за бебешка кожа и много ще лъщи,и че е 30-ти фактор,а тези от 30-ти нагоре са по 40лв и повече![]()
За лице,да. Всъщност изобщо не бях се замислила над това,че е мляко.
Значи е решено-или Виши,или Уриаж
Мерси,че ме светна.Сама нямаше да го направя![]()
Христос Воскресе, мацки!Искам да ви питам дали някоя от вас е използвала BB крема на Nivea или Rimmel? Смятам да комбинирам BB крема с пудрата Stay Matte. Този път гледам да питам преди да купувам, че с BB крема на Гарние нещо не се харесахме
![]()
^^ мерси за бързия отговораз чувам почти само отрицателни мнения за всички бб кремове от масовите марки... май ще се откажа от тази идея