.
Отговор в тема
Страница 36 от 141 ПървиПърви ... 263233343536373839404686136 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 3520
    Супер фен Аватара на fizzyg
    http://www.google.bg/imgres?q=Essenc...9,r:1,s:0,i:70
    Някой да е използвал този кремообразен руж на Есънс?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ами да ти кажа, не вярвам да слагат нещо кой знае колко по-вредно и по-различно от другите марки, които са по-нисък клас, като Golden Rose и пр., нищо, че е менте, важното е да ти върши работа, пък вече си е до кожа..дано нямаш проблеми, де.
    Goddess, с атопичен дерматит съм с дебют в късна възраст. Последният ми рецидив беше зимата. Нямаш / и дано нямаш! / идея как сърби. Затова вече съм внимателна и съм склонна да дам повече парички за козметика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    На есенс не съм,но като цяло адски много харесвам кремообразните ружове.Идеални са.Особенно за лятото. </3
    Женско съм ;]

някой доволен ли е от тази пудра Manhattan Clearface 2 in 1 Powder & Make Up
    http://www.ivis.bg/manhattan-clearfa...%B0-p7613.html
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте ще си купувам пудра (за първи път) и бих била благодарна да ме посъветвате каква марка и горе-долу колко струва. Искам да я ползвам в ежедневието.
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Goddess, с атопичен дерматит съм с дебют в късна възраст. Последният ми рецидив беше зимата. Нямаш / и дано нямаш! / идея как сърби. Затова вече съм внимателна и съм склонна да дам повече парички за козметика.
    Оу, това е кофти. То така и трябва по принцип, за козметика и аз не жаля пари, но се е случвало и да ползвам по-евтина козметика и явно моята кожа не е от най-чувствителните, тъй като досега не съм имала проблеми, ама в твоя случай определено трябва да внимаваш тогава.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Писна ми да влизам в тази тема и всеки 3 пост да е "Препоръчайте ми пудра". Разровете се малко из темата и ще намерите това, което търсите!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e Виж мнението
    някой доволен ли е от тази пудра Manhattan Clearface 2 in 1 Powder & Make Up
    http://www.ivis.bg/manhattan-clearfa...%B0-p7613.html

За смесена кожа е. Седи като маска, а не сложиш добре основата или крема, ако кожата ти е много суха.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Препоръчайте ми крем/база за грим,че скоро трябва да си купя И още нещо ми трябва-кремообразен руж,коя марка да избера,до 15лв да кажем
    Последно редактирано от fizzyg : 05-13-2012 на 13:10

Revlon имат много готини нови кремообразни ружове, от пролетна/лятната колекция 2012 са им ) но не знам дали вече ги има в България...http://2.bp.blogspot.com/-vRqm9_Wi2V...0/102_1175.jpg

Цитирай Първоначално написано от LoveMac Виж мнението
    Revlon имат много готини нови кремообразни ружове, от пролетна/лятната колекция 2012 са им ) но не знам дали вече ги има в България...http://2.bp.blogspot.com/-vRqm9_Wi2V...0/102_1175.jpg
    Изглежда много сладък,трябва да проверя,макар че не знам къде да търся козметика на тази марка..от Ямбол съм,а там един ДМ има ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Препоръчайте ми крем/база за грим,че скоро трябва да си купя И още нещо ми трябва-кремообразен руж,коя марка да избера,до 15лв да кажем
    Аз съм с Bioderma sebium pore refiner, но защото съм с мазна кожа. Не знам дали на теб би ти свършил работа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveMac Виж мнението
    Изглежда интересно, ама...не е ли много ярко това ? Нещо не мога да си го представя за руж. ;д

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз съм с Bioderma sebium pore refiner, но защото съм с мазна кожа. Не знам дали на теб би ти свършил работа.
    Мисля,че кожата нормална до лееко мазна.Ще се поровя относно него Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Изглежда интересно, ама...не е ли много ярко това ? Нещо не мога да си го представя за руж. ;д
    И на мен така ми се стори,но може би трябва да се размазва много добре..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Изглежда ярко, да. От кремообразните ружове се слага много малко количество и се размазва добре, като след известно време те леко избледняват.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Хора,препоръчайте ми нещо със силно покритие (за фдт говоря) като Make Up Forever HD foundation ама на не чак толкова солена цена
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на strawberry88
    A Make Up Forever HD foundation къде се продават?

В Sephora предполагам?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аа да,извинявам се.
    А да ми препоръчате коректор стик?

Ох,абе имам едни тъмни кръгчета под очите.Наспивам се уж ..ама нещо да ми препоръчате-кремче, не знам ( на 14 съм )

На 13 съм и на мен ми трябва кремче за под очите.... Мисля скоро да си взема тва на garnier ( това което също и покрива ) но ми трябва коректор (течен) който да става и за под очите и за пъпки и т.н.... Около 10/15 лв. ако е наистина хубав 20

Голям фен Аватара на cheburashka
    май не съм виждала течен техен, обаче на ARTDECO са много хубави!

Голям фен Аватара на cheburashka
    понеже в тази тема бяхме писали за нея, обиколих няколко аптеки, обаче не я намирам тази мицеларна вода на Биодерма, Авен и т.н.
    тази на Bourjois дали става?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си