.
Отговор в тема
Страница 77 от 141 ПървиПърви ... 276773747576777879808187127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 3520
    Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ Абсолютно съм съгласна. Ружът не ми мърда по цял ден, сенките също.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мерси и на двете

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Продуктите на инглот хубави ли са?
    Оо,определено! Много хора ги сравняват с продуктите на МАС и най-вероятно има защо,защото има страшно много доволни клиенти. Аз лично не съм пробвала нищо тяхно,но определено скоро искам да се насоча и към тях

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Продуктите на инглот хубави ли са?
    Известни са със сенките си и freedom системата. Ако се гримираш редовно, заслужават си! На мен също ми се иска да си спретна една палитричка от там, ама няма смисъл, като се гримирам със сенки веднъж месечно..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^С тези сенки какъв смях беше ... В доста клипчета за гримове съм гледала палитра сенки на Инглот 5 цвята - 13 лева, 10 цвята - 20 лева и доста се чудих как е възможно да са толкова евтини. И отивам аз в магазина да си избирам вече сенки и пак гледам цените - палитра 2 цвята - 10, 3 цвята - 11 и т.н и аз решавам, че ще си правя с 5 цвята. Избрах си вече цветовете и момичето на касата ми казва - 55.50лв. Лошо ми стана Кой да се сети, че палитрата е 13 лева, а всеки цвят отделно е по 8.50 :d Та взех си ги де и не съжалявам изобщо,но ако има случайно някой заблуден като мен да го предупредя Което доста ме съмнява, но все пак
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на Slobbery
    Отзиви за Max Factor Colour Adapt ? И за каква кожа е?

~

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А добре ;д Аз си слагам всеки ден Предпазва от прах и УВ лъчи ала бала .. Все си мисля, че качествените помагат, вместо да вредят.
    Каква малка е ФДТ-а ти ?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Каква малка е ФДТ-а ти ?
    маРка

Различни са. Използвам Vichy - Aerateint Pure ; Deborah - Light on ; Deborah - 24ore ; Oriflame - Everlasting foundation Обмислям покупката на Bourjois - 1 2 3 и Revlon - Colorstay
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз да питам ;д Ползвах фдт на едно момиче от моя клас, цвета беше 16 VANILLA ROSE, който е много близък до моя цвят, но все пак е по - тъмен. Въпросното момиче ми каза, че е нормално цвета на фдт, който се използва да е по - тъмен, за да прикрива. Вярно ли е?

Ако имаш да прикриваш нещо - коректор. Фондьотенът трябва да е с естествения ти цвят, за да не става врата ти бял, а лицето ромска перла. Примерно ако се колебаеш между два много доближаващи се до естествения ти цвят - тогава може би е по-добре да избереш МАЛКО по-тъмния, но не и да се мажеш с боя за обувки
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Това, което имам за прикриване в момента го третирам упорито с акне аут. Повече ми трябва за изравняване на тена. Иначе го пробвах на ръката си, след доста замацване се слива, но виждам, че си личи. Преди време имах един, който беше 21 - няма да коментирам как ми стоеше ;д

Аз съм нямала проблем с намирането на цвят фондьотен, избирам си нещо към средното обикновено. Но като ви гледам всички как се оплаквате , че не можете да си намерите достатъчно светъл цвят, явно индустрията пак се опитва да ни наложи някакви рамки, в които ако не влизаме значи не сме нормални ;д Дълга тема на разговор ...
    Афинитони ли са това, което казваш? Техните цветове май бяха с такива имена. На мен всички са ми необичайно червени от тях.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мхм. 21 ми е адски тъмен и оранжевеещ. Нюанса на кожата ми явно не е топъл и ми е адски трудно да намеря нещо, което да не оранжевее. Накрая се отказах, изчистих си пъпчиците и си ходя с неравен тен, но ми се иска и него да премахна.

Изключително много мразя да оранжевеят, розовеят, червенеят фондьотените. Нищо топло не трябва да има за моето лице. А почти всички имат някакви такива нюанси.. мн тъпо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета , моля препоръчайте ми някакъв фдт или коректор ..Искам кожата ми да изглежда без никакви петна , лунички или червени капиляри , които притежавам за огромно мое съжаление . Нямам и изразени скули , така че кое бихте ми препоръчали да си сложа така че поне да има някакъв ефект.. В момента съм с руж на Импала ,, пудра на Флормар и фдт (изобщо НЕпокривен ) на Есенс . И нещо за основа искам да ми кажете , защото нямам и слагам само крем за лице под фдт .. И да не са скъпи много .. Извинявам се предварително за прекалените ми молби .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

За коректор момичетата ще ти препоръчат АртДеко (мисля, че е около 12 лв, поправете ако греша) . За скули аз ти препоръчвам перли за бронзов загар - в момента на Орифлейм има на промоция - 20.90 , ако си представител ще ти излязат по-тънко , има и на Ейвън, техните не знам колко струват Стигат за доста време, гарантирам.
    Импала просто ги забрави. Моливът им за очи е хубав, но фондьотенът и май като цяло нещата за лице - "кат' за 3 леа толкос' " Фон-дьо-тен зависи каква кожа и до какви пари .. Revlon - Colorstay е покривен, но е 30тина лева, което не знам дали ти е много. Ако си вземеш коректора на АртДеко мисля, че няма да ти трябва чак много покривен фон-дьо-тен. Кремът може да продължаваш да си го ползваш за основа, стига да е за твоята кожа разбира се. Може и да си вземеш отделно основа, но аз лично не съм видяла много голяма разлика - отново, поправете ако греша. ;д

п.с. със стабилно покривен фон-дьо-тен трябва много да внимаваш при избора на цвят, защото грешките си личат ясно
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Какъв тип ти е кожата?
    Не е задължително да се слагам основа под грима,повечето кремове имат предназначение на основа за грим..
    Щом не са ти много добре изразени скулите е добре да използваш бронзираща пудра и да контурираш скулите си.
    Този клип може да ти помогне: http://www.youtube.com/watch?v=PPGFT3QUGTk
    Бронзиращи пудри на пазара има колкото желаеш,ориентирай се колко пари можеш да отделиш за всички продукти (крем,фдт,бронзираща пудра) и ще изберем подходяща.

fizzyg майка ми като ме видя как си слагам въпросните перли се разпищя НЕ ТАКААААА! ;д
    Аз си ги слагам под скулата, тя си ги слага на самата скула и стои като руска матрьошка Според нея пък моя начин за слагане ме правел като японска гейша забавляваме се като цяло ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    somewhere
    Не знам наистина какво ми е кожата , може би нормална . Не е нито много мазна , нито се лющи или да е суха. Мекичка е Крем слагам на арома , но не ми се струва подходящ и затова предположих, че ще е по-добре основа .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Не ти харесва крема или мислиш, че не е подходящо да слагаш крем за лице, а трябва да бъде основа?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    somewhere
    Крема не ми харесва и явно ще ходя да търся друг. Вие слагате ли основа или с крем е по-добре ?

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    fizzyg майка ми като ме видя как си слагам въпросните перли се разпищя НЕ ТАКААААА! ;д
    Аз си ги слагам под скулата, тя си ги слага на самата скула и стои като руска матрьошка Според нея пък моя начин за слагане ме правел като японска гейша забавляваме се като цяло ;д
    Хахах,вие сте чудо .. Между другото съм ти фен на чувството за хумор!

Към фама:
    Щом ти е суха кожата що-годе всеки качествен фон-дъо-тен ще ти свърши работа.
    От по-евтините Римел wake me up,около 15лв го видях скоро. Малко по-горен ценови клас са Буржоа,в момента са на промоция по 17-19лв всеки,попринцип са около 21-23лв. От техните Healthy mix (или серума хелти микс),10h sleep effect.

Едит: Аз съм си с крем,основа не използвам и грима ми се задържа цял ден без проблем. Основа не съм и имала нужда да търся,при положение,че крема ми върши работа. Ориентирай ме до колко пари крем търсиш да ти препоръчам нещо,защото този тип кожа ми е много добре позната ;д

Никакво значение няма. Имам и основа, имам и крем. Слагам което хвана първо обикновено ;д Последно съм си взела много яки кремове, които са точно за моята кожа и ми я правят супер. Но моята е суха, така че няма смисъл да ти ги препоръчвам. Може да пробваш примерно Nivea Soft .. това ми хрумва в момента. Не синия!!
    Ако имаш проблеми с червенини, капиляри, съветвам те наистина да видиш този коректор, бил доста покривен. Постоянно го хвалят. Накрая ще си го взема и аз, въпреки че нямам проблеми и ще си мажа по съвсем мъничко колкото да изравня тена
    Пък тея перли от години ги сънувам и си ги взех преди месец, сега така да им се радвамммм : )

п.с. каня се на този 1 2 3 новия на Bourjois , той сякаш ще изравнява цвета, това което момичето иска и в Лили имат промоция поне последния път като гледах.. А момичето каза, че и е нормална кожата. Healthy mix-а май е по-лекичък, поне аз така си мисля

п.п.с. ти на майка ми чувството за хумор да видиш ... пък на нейната майка оле .. предава се в поколенията хахахаха
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-28-2012 на 12:26
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Джоли,я сподели какви са тея кремове за суха кожа.
    Така или иначе съм те хванала в действие тук,поне да те изцедя на макс :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си