.
Отговор в тема
Страница 80 от 141 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 3520

Hybrid View

Аз също използвам ВВ крем за изравняване на тена. Харесвам Гарниер, но съм по-доволна от този http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-nu...%B5-p8043.html. Покрива много добре и се нанася равномерно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, мнения за този хайлайтър за скули
    http://prodavalnik.com/douglas-hayla...lite-i12067797
    ? Съмнява ме, че е ползван.
    Да си търкам ли клавиатурата да се регистрирам?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Това момиче и с друга маркова козметика съм я засичала,но всичко е ползвано,освен ако не го видиш в опаковката или отдолу да пише,че е.. Аз поне така мисля. Можеш да я питаш на ЛС дали е нов..

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Купих си фдт на Буржоа Хелти микс и съм много доволна, също и перли на Голдън роуз , надявам се да ми свършат работа . Видях някакъв крем на Нивеа, който се използва уж за основа , някой има ли го и читав ли е ?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Здравейте Бихте ли ми препоръчали нещо за под очите , за прикриване на тъмните сенки . Преди не бяха много ясно изразени , но в последно време ги усещам , че стават все по-тъмни .Определено не е от недоспиване , сега съм ваканция и доста си поспивам , а пак ги има Кожата ми е нормална . Ето една снимчица , не се вижда много добре , но .. такава ми е светлината в момента ;d http://prikachi.com/images.php?images/246/5688246j.jpg

Убедена съм, че ще ти препоръчат коректора на АртДеко, за който и аз се навивам да си купя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Все още не мога да разбера защо хвалят толкова много този на артдеко в кутишката...няма такова твърдо нещо а и цветовете са доста кофти. Супер е, че на някои момичета им върши работа, но определено не бих си го купила. Ардеко имат още няколко коректора. Минералният изглежда добре. Някой ако го е ползвал да сподели мнение
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    Все още не мога да разбера защо хвалят толкова много този на артдеко в кутишката...няма такова твърдо нещо а и цветовете са доста кофти. Супер е, че на някои момичета им върши работа, но определено не бих си го купила. Ардеко имат още няколко коректора. Минералният изглежда добре. Някой ако го е ползвал да сподели мнение
    Просто го държиш в по- топло помещение, а и той от топлината на кожата омеква, нанася се с потупващи движения. Хич не е болка за умиране.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    http://www.tiandebulgaria.com/index....product_id=294

момичета мнение за това

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    http://www.tiandebulgaria.com/index....product_id=294

момичета мнение за това
    Тианде нали са натурални? К'ви са тея диметикони и парабени??????
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тианде нали са натурални? К'ви са тея диметикони и парабени??????
    значи не става, така ли?

значи не става, така ли?
    Ами аз бях на тяхна презентация и всичко ми хареса, но не ни показаха никаква декоративна козметика тогава. Беше ми много чудно как уж натурално ще докарат цветове, та и да стоят дълго на кожата и т.н. От друга страна почти всички козметики имат химии, така че .. Не знам, аз не разбирам от съставки. Да каже някой, който разбира или е по-запознат с Тианде
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва
    Някой май беше обяснявал разликата м/у натурални и такива без парабени и глупости. Ако не греша...натуралните бяха такива, които имат растения в състава, но това не значи без парабени? Или говоря простотии?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Някой май беше обяснявал разликата м/у натурални и такива без парабени и глупости. Ако не греша...натуралните бяха такива, които имат растения в състава, но това не значи без парабени? Или говоря простотии?
    точно това бяха казали. Но като бях на презентацията на Тианде ни обясняваха как ВСИЧКО е натурално и няма такива химии. Още тогава ми беше много чудно как правят декоративната без химии. Представях си го като боядисване на яйца с листа от не знам си какво като баби
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.

Цитирай Първоначално написано от iveto.lykova Виж мнението
    аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.
    Тези думи са забранени със закон тук.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета, слагам си кремче, отгоре фдр на Буржоа и пак не ми се скриват червените петна по бузите , ще се побъркам вече не знма какво да слагам , за да ги залича.Слагам и пудра , но пак не са скрити . Дали ще е добре да си взема коректора и някаква основа ?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Супер фен Аватара на weheartiit
    С какво си чистите четките за грим ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    С какво си чистите четките за грим ?
    С един гел за лице,който не използвам поради гаден състав.. :Д
    И с интимен гел съм ги чистила

хах аз си мислех да сложа на едно тампонче малко от дегримьора,който имам и така да ги почиствам,предполагам и така ще стане ;д

Ако са били доста мръсни няма да стане хич така Трябва дълбоко почистване. Можеш да си вземеш един бебешки шампоан.

За това не се бях сетила. Мерси за идеите ^^
    Иначе аз днес ходих в Lilly и си взех пудрата на Римел.
    Щях да взема тази на Макс Фактор ,но малко се отблъснах от миризмата и ,а и беше
    малко по-скъпа от тази на Римел (което не беше от особено значение,но като знам,че няма да я ползвам често реших,че ще се задоволя и със stay mate )
    Пробвах я ,харесва ми за сега ,дано да продължи така ;д
    Взех си и някакви сенки на essence ,които не са особено наситени ,но за цената си от 6 лв. са добре :Д

Браво за пудрата на Римел. Много хора я харесват. И аз трябва да си я купя скоро.

Кой от фон дьо тените на Буржоа е подходящ за смесена кожа? Наблюдения върху пудрите им имате ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си