- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Аз също използвам ВВ крем за изравняване на тена. Харесвам Гарниер, но съм по-доволна от този http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-nu...%B5-p8043.html. Покрива много добре и се нанася равномерно.
Хм, мнения за този хайлайтър за скули
http://prodavalnik.com/douglas-hayla...lite-i12067797
? Съмнява ме, че е ползван.
Да си търкам ли клавиатурата да се регистрирам?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Това момиче и с друга маркова козметика съм я засичала,но всичко е ползвано,освен ако не го видиш в опаковката или отдолу да пише,че е.. Аз поне така мисля. Можеш да я питаш на ЛС дали е нов..
Купих си фдт на Буржоа Хелти микс и съм много доволна, също и перли на Голдън роуз , надявам се да ми свършат работа . Видях някакъв крем на Нивеа, който се използва уж за основа , някой има ли го и читав ли е ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
ЗдравейтеБихте ли ми препоръчали нещо за под очите , за прикриване на тъмните сенки . Преди не бяха много ясно изразени , но в последно време ги усещам , че стават все по-тъмни .Определено не е от недоспиване , сега съм ваканция и доста си поспивам , а пак ги има
Кожата ми е нормална . Ето една снимчица , не се вижда много добре , но .. такава ми е светлината в момента ;d http://prikachi.com/images.php?images/246/5688246j.jpg
Убедена съм, че ще ти препоръчат коректора на АртДеко, за който и аз се навивам да си купя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Все още не мога да разбера защо хвалят толкова много този на артдеко в кутишката...няма такова твърдо нещо а и цветовете са доста кофти. Супер е, че на някои момичета им върши работа, но определено не бих си го купила. Ардеко имат още няколко коректора. Минералният изглежда добре. Някой ако го е ползвал да сподели мнение![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
http://www.tiandebulgaria.com/index....product_id=294
момичета мнение за това![]()
Ами аз бях на тяхна презентация и всичко ми хареса, но не ни показаха никаква декоративна козметика тогава. Беше ми много чудно как уж натурално ще докарат цветове, та и да стоят дълго на кожата и т.н. От друга страна почти всички козметики имат химии, така че .. Не знам, аз не разбирам от съставки. Да каже някой, който разбира или е по-запознат с Тианде![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва![]()
точно това бяха казали. Но като бях на презентацията на Тианде ни обясняваха как ВСИЧКО е натурално и няма такива химии. Още тогава ми беше много чудно как правят декоративната без химии. Представях си го като боядисване на яйца с листа от не знам си какво като баби![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.
Момичета, слагам си кремче, отгоре фдр на Буржоа и пак не ми се скриват червените петна по бузите , ще се побъркам вече не знма какво да слагам , за да ги залича.Слагам и пудра , но пак не са скрити . Дали ще е добре да си взема коректора и някаква основа ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
хахаз си мислех да сложа на едно тампонче малко от дегримьора,който имам и така да ги почиствам,предполагам и така ще стане ;д
Ако са били доста мръсни няма да стане хич такаТрябва дълбоко почистване. Можеш да си вземеш един бебешки шампоан.
![]()
За това не се бях сетила. Мерси за идеите ^^
Иначе аз днес ходих в Lilly и си взех пудрата на Римел.
Щях да взема тази на Макс Фактор ,но малко се отблъснах от миризмата и ,а и беше
малко по-скъпа от тази на Римел (което не беше от особено значение,но като знам,че няма да я ползвам често реших,че ще се задоволя и със stay mate )
Пробвах я ,харесва ми за сега ,дано да продължи така ;д
Взех си и някакви сенки на essence ,които не са особено наситени ,но за цената си от 6 лв. са добре :Д
Браво за пудрата на Римел. Много хора я харесват. И аз трябва да си я купя скоро.![]()
Кой от фон дьо тените на Буржоа е подходящ за смесена кожа? Наблюдения върху пудрите им имате ли ?