- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
А светлоотразяващите частици много ли си личат? При наслояване сигурно си личат доста .. Започвам да клоня към него, но чета, че не бил подходящ за смесена кожа.
ами при ефектът беше по-скоро приятен.
Не си като светлоотразител![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Препоръчайте ми фон дьо тен за смесена кожа.
Кожата ми попринцип е мазна,но на места е доста суха и се лющи.
Да не е много тежък.
Max Factor Lasting Performance. Много хубаво матово покритие има. Не знам дали да го определя като тежък...наистина е добре покривен, но избереш ли си правилния цвят и ако го нанасяш равномерно си стои съвсем естествено.
Частичките са адски фини, могат да се забележат само на слънце, ама далеч не е грозно, а и на снимки наистина стои много яко. ;д За смесена не знам, но за мазна определено не е. Самия фдт стои по-мазно.
една снимка от архивите, на която съм много г-а-д-н-а, ама помня, че тогава бях с този фдт хаха: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...1_499567_n.jpg най-дясно
Последно редактирано от Goddess : 02-15-2013 на 21:35
^ Спокойно, изобщо не си " г-а-д-н-а"Иначе изобщо не се забелязват частичките и ти стой много хубаво. Благодаря отново за отговорите!
Много ще се радвам, ако ми препоръчате някой козметичен магазин, в който да могат да ми помогнат с избора на фдт и пудра... досега никога не съм успявала да си нацеля цвета или пък самият фдт не е бил за мойта кожа.. със смесена кожа съм и в областта под очите (скулите) порите са ми по-широки...спряла съм се на REVLON Colorstay, но се чудя дали ще е хубаво да го съчетая с пудра PhotoReady, за да изглежда кожата ми добре и на снимки.. КАКВО МИСЛИТЕ ВИЕ? КЪДЕ ЕВЕНТУАЛНО БИХА БИЛИ НАЙ-ТЪРПЕЛИВИ И КОМПЕТЕНТНИ?![]()
Доколкото съм чувала най-търпеливи и компетентни са в MAC.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В МАК не предлагат ли неща само на МАК?
В Бюти зон специално тук са най-некадърните продавачки, да продавачки, не консултантки, ЕВЪР! Но момичето е от София, техните може да стават. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^^ Тук е по-лошо (или аз поне съм попаднала на такива) - в момента, в който влезна и попитам, започват едва ли не да ми се карат защо съм тръгнала да пазарувам без да знам какво искам. Да не коментирам укорителните погледи за това, че нямам опит...или че вървят след мен явно защото приличам на крадла.. писнало ми е да ви кажа и затова се надявах да ми предлоижте дори някое по-малко квартално магазинче или нещо подобно, но да имат интерес към клиентите си![]()
В съвсем мъничките квартални магазинчета няма да има фдт от 30лв според менеИначе не съм го пробвала, но не е ли достатъчно покривен, че и пудра на фотореди да слагаш? За Калърстей специално ти трябва наистина добра консултантка, защото е тежък и трябва да си уцелиш много добре цвета.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
охххще пообикалям - това е решението
благодаря МНОГО за отговорите
![]()
Оф, те май навсякъде са такива продавач-консултантките. И при мен така се получава - все са неучтиви, отегчени, уморени, особено ако трябва да ти предложат и покажат няколко различни продукта...
Специално в Бюти Зоун винаги ме гледат сякаш крада. Аз не съм ходила да ги питам, защото винаги знам какво си търся. В Лили като ходих последния път бяха страшно милички и отзивчиви и каквото ги питах ми отговориха, също и в ДМ. Личния ми фаворит тук за продавач-консултант е една жена в едно малко магазинче, която страшно си разбира от работата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В Дъглас най-много ми допада обстановката и консултантките.Винаги са много любезни /особено едната с къса коса/ и винаги ми предлагат да ме гримират с всеки продукт който се чудя дали е добър и подходящ за мен.Случвало се е да ми слагат и махат няколко фон дьо тена,докато избера и грам нелюбезност или отегчение не са проявявали.Напротив,дори ако нещо не ми хареса пробват с пудри,ружове,червила, докато се получи идеална комбинация.В Бюти Зоун и на мен не ми харесва.Аз ги питам за едно те ми препоръчват съвсем друго,при това като им кажа,че някоя марка не ми харесва са крайно възмутени.От там си купих и руж на Буржоа,който не става за нищо.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-16-2013 на 16:12
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря много.
Аз в момента правя така,но като нанеса пудра на лющещите се места и стои многоо неестествено.А и в + кожата ми е много бяла и само с пудра съм като мъртвец.Сигурно когато нанасям и фон дьо тена на тези места ще си личи,но реших да пробвам.
Здравейте, момичета! Да ви кажа честно, голяма фенка съм на тематаот доста време я чета и вече е време да се допитам до вас... Използвам пудрата True Match на L'oreal и като цяло съм супер доволна, само дето използвам тампончето, което върви с нея, и забелязвам, че някакси супер много материал остава по него, не знам дали е защото като че ли е по-кремообразна, или заради коректора, който мацвам тук-таме преди пудрата.. и с вас ли става така? с четка по-добре ли се разнася?
С четка пудра винаги се разнася по-добре. С тампончето много повече се напластява. И трябва да се мие честичко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
az izpolzvam krem zdrave i mn dobre pokriva
Крем Здраве? Нормалния синия мазния?......
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ау, как крем здраве като основа? Или имаш предвид някой от новите им кремове - гледам, че са пуснали нови серии