.
Отговор в тема
Страница 63 от 141 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 3520
    Повече от фен
    Някой използвал ли е Bourjois Bio Détox Organic?
    http://i.enzo.bg/view/12/BOUBIOW_KPWD50.jpg
    Как ви се струва?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, мирише гадно и не се разнася добре.

Аз ползвам ето този фон дьо тен на буржоа: http://bg.strawberrynet.com/makeup/b...141855/#DETAIL и засега съм доволна.

Използвам L`ORéAL True Match и съм доволна. Педи него винаги нанасям лек хидратиращ крем за лице.

Скоро се загледах в един магазин и си харесах едина пудра на Виши ако някой я е използвал да каже защото не ми се дават толкова пари ако ще е напразно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от freak0o Виж мнението
    Скоро се загледах в един магазин и си харесах едина пудра на Виши ако някой я е използвал да каже защото не ми се дават толкова пари ако ще е напразно
    Тази е на Лореал.Да не би да си объркала линка?

От доста време използвам база за сенки на artdeco. Горещо я препоръчвам, сенките остават красиви и не се размазват през целия ден, а цветя дори по - наситен. Аз си я купувам от един магазин, но използвам този линк, за да ви покажа базата.
    http://beautyshop.bg/product/411/art...i-za-ochi.html

Знам, че много се коментираше крем-коректорът на артеко и мисля да си го взема, но гледах в сайта и цветовете наистина са мноого тъмни. Добре ли си размазват и преливат с кожата?
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Момичета,защо не се слага ФДТ под очите? По-чувствителна зона?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Sickness94 Виж мнението
    Момичета,защо не се слага ФДТ под очите? По-чувствителна зона?
    Ами поприннцип за околоочната зона са направени коректорите,но доста хора слагат фдт и там,например като първо поставят фдт върху цялото лице (вкл. и околоочната зона) и след това само да озаряване слагат коректор. Но честно казано всеки слага както иска и както знае.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Фон-дьо-тенът изсушава и се събира във фините линии около очите. Наистина ли тези, които сте пробвали да слагате, не забелязвате? А и коректорите са с по-различна консистенция, които ги прави подходящи за под очите.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Препоръчайте ми руж без озаряващи частички ... матов да е.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Препоръчайте ми руж без озаряващи частички ... матов да е.
    Мммм,
    Римел,Ревлон,ФлорМар.

Аз търся ФДТ за нормална/суха кожа , който да е с леко покритие .
    Изпробвала съм BB Cream на Garnier , но направи кожата ми прекалено лъскава и е прекалено леко покритието.След това излезе същия BB cream , но за мазна кожа . Кожата ми започна да се бели от него и не го ползвах.
    Пробвах и ColorStay , но ми е прекалено "тежък"
    Affinitone Mineral също изсушава кожата ми .
    Дайте някакъв съвет , цената няма значение.

Защо, за Бога , си пробвала нещо за мазна кожа, след като си с нормална към суха, и си си взела Калърстей, след като уж искаш по-лек?? Ти изобщо интересуваш ли се какви са тея фон-дьо-тени или дай да купуваме първото, което рекламират?
    Препоръчвам новия Ever Lasting на Oriflame, който се слива с кожата и е по-покривен от ББ крем, но е лек. Трябва да кажеш някаква ориентировъчна цена да знаем, защото фдт има от 2 лв, има и от 200.
    п.с. AeraTeint Pure на Vichy също е по-лек, но по-покривен от бб крем.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-02-2012 на 08:42
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ Аз също препоръчвам Виши. Взех си преди известно време, не знам какво съм гледала в магазина, но в къщи като се прибрах и се видях - приличах на бяло платно. Ужасно светъл цвят, та сега си стои така и никой не го ползва, но мисълта ми беше, че консистенцията му е по - добра от на другите. Около 30 лева беше и мисля, че няма да съжаляваш, само внимавай с цвета
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Хубавото на по-леките фон-дьо-тени е, че по-лесно си уцелваш цвета. Повече се сливат. Моя Виши е 35 (Пясък) и приятелката ми твърди, че бил най-доброто уцелване на естествения ми цвят.
    Аз пък си търся тъмен фон-дьо-тен за излизания и мисля да си взема Калърстей и то в по-тъмен цвят от моя. Ходихме преди няколко дни на дискотека и грима ми когато излизах беше перфектен, с моя си ежедневен фон-дьо-тен и с перли за загар а у, на снимките изглеждам като пълен циганин! Някаква чеРРРРРРРРна с много бяло лице .. ужас ;/ Пък фон-дьо-тена през деня ми стои много добре и не се забелязва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на j_adore2
    Четох, че Лореал и Ревлон са марките, които имат най - много парабени. И аз мислех да си взема Калърстей, но като го прочетох това и се отказах В момента ползвам ББ крем на Гарниер и ми е добре, тъй като няма какво да прикривам. Като свърши той може би ще си взема пак Виши.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Може ли да ми препоръчате хубаво розаво червило,не много скъпо и не прекалено изкрящо.Искам по-скоро бледо розаво.Имах едно от Ейвън ама нещо не ми харесва.Също по - принцип какъв цвят червило отива на момичета с по-светла кожа,очи,коса?Защото никога не мога да си намеря цвят който да ми отива.

http://2.bp.blogspot.com/_477LQ5UDNS...h/DSC05423.JPG На Maybelline цвета е Born with it . Една приятелка има такова червило и стои много нежно.

weheartiit , много ми харесва "розаво" Бих ти препоръчала да отидеш в огромен огромен магазин с много мостри и да си пробваш кой цвят точно ти отива. Със светла коса,кожа,очи сякаш трябва по-лек да ти е гримът. Въпреки че на официално събитие можеш да отидеш с яркочервено или нещо тъмно и забележимо или нещо такова, но очите ти трябва да са много много леко гримирани.
    j_adore2 , не съм пробвала на Ревлон нищо, приятелката ми ги има и каза, че са покривни и хубави, но като миришел на латекс не и се мислело какво има в него Виши малко мирише на болница. Но го чувствам доста добре на кожата си.
    Мисля да почна солариуми от време на време и да си взема по-тъмен фдт. Така бяла зимата просто не се харесвам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

На светла кожа отиват ярко червено, тъмно червено, ярко розово, цвят слива, прасковено...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

* розово, извинявам се Благодаря за мненията.
    Червено ми харесва,но не мисля,че ми отива много на възрастта.
    Иначе прасковеното също ми изглежда много нежно,но да препоръчате някаква марка на която да си взема ?

Ами аз на по-официални събития често слагам ярко червено. Например когато ходя на театър. За зимата ми е любимото червило.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ами аз на по-официални събития често слагам ярко червено. Например когато ходя на театър. За зимата ми е любимото червило.

Аз харесвам също много червеното червило.Слагала съм си 1-2 пъти и ми харесва как стои,но въпросът е там,че аз не ходя на много такива официални събития,а и търся нещо което да мога да слагам всеки ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си