.
Отговор в тема
Страница 28 от 141 ПървиПърви ... 182425262728293031323878128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 3520
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    Няма ли да и се изсмеят като си поиска за вкъщи?
    Не, глупости :Д Няма причина да се смеят :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Препоръчайте ми ако може някой много траех ФДТ, от който лицето на слъце НЕ лъщи , също и покривен Трябва ми само, за да си изравня тена на лицето.. Имам и неща за заличаване де

Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6596/m...-skin-045.html Хубав ли е

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Възникна проблем с намирането на този фондютен, обколих незнам си колко парфюмерии и никъде го няма ...
    Може ли да ми препоръчате някоя по-заредена парфюмерия, където е сигурно, че го има? От София съм , някъде по центъра ще е най-удобно ;д става въпрос за фондютена на revlon- colorstay или photoready !
    В мола на Стамбоийски, в Пикадили.

Цитирай Първоначално написано от Anorexiia Виж мнението
    http://www.beautyhobby.com/wp-conten...ffinitone2.jpg какво ще кажете за този някой ми беше казал,че много лъщят на по мазна кожа
    Аз съм с него и съм много доволна, но за мазна кожа в никакъв случай, наистина лъщи.

Цитирай Първоначално написано от freak0o Виж мнението
    Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6596/m...-skin-045.html Хубав ли е
    Мне. За тези пари има доста по-хубави, Рвлон Фотореди например (ако идеята е да е по-лек и със средна покривност)

Goddess мерси много, никога нямаше да се сетя за пикадили о.о

Някой може ли и на мен да ми помогне ?! Преди си бях купила ФДТ на Голдън Ролз :Д Днес си го сложих и си спомних защо преди не го слагах: 1. Почервенява ми лицето 2. Не е траен и 3. Появяват ми се нещо като прашинки ;х знаете ли какво може да е това.. под фдт нищо не слагах. Дали не е защото нито крем нито нищо не съм слагала или пък е много смотан ФДТ'на или нещо друго

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Goddess мерси много, никога нямаше да се сетя за пикадили о.о
    Моля. И на мен ми е много странно, на много малко места съм срещала Ревлон, но в Пикадили със сигурност има.

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Някой може ли и на мен да ми помогне ?! Преди си бях купила ФДТ на Голдън Ролз :Д Днес си го сложих и си спомних защо преди не го слагах: 1. Почервенява ми лицето 2. Не е траен и 3. Появяват ми се нещо като прашинки ;х знаете ли какво може да е това.. под фдт нищо не слагах. Дали не е защото нито крем нито нищо не съм слагала или пък е много смотан ФДТ'на или нещо друго
    Просто този фон дьо тен е най-големия боклук, по-голям дори и от този на Импала.

Здравейте и от мен!Аз досега съм ползвала от сериите на Ейвън и съм доволна от тях.Наскоро ми привлече вниманието една серия декоративна козметика с грижа за лицето,харесах си един фон-дъо-тен с минерали,водорасли,масло от шии,гроздови семки,шафран,вит А,Е и Ф,копринени протеини и соя.Серията се казва Йоко-някой ползвал ли е такъв?Много съм впечатлена от съставките и антиоксидантите в него-има по-добри съставки от крема ми за лице и бих се радвала,ако някой го е ползвал да сподели как е?

Здрасти,мацкии :* Искам да ми препоръчате някой хубав,траен фон дьо тен,но да е с ОЗАРЯВАЩ ЕФЕКТ.Не Матиращ.Мерси много :8

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Revlon Photoready.
    Everything changes, but beauty remains ...

момичета харесах си няколко фон дьо тена но незнам кой е по-добър трябва ми за изравняване на тена и да има светли цветове та въпростните фон дьо тени са : Bourjois Healthy Mix , Bourjois Mineral Matte,Bourjois Healthy Mix Serum Foundation,Manhattan Clearface Natural Mat
    Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.

Bourjois Healthy Mix - с матиращ ефект ли е или озаряващ ? : )

Има ли доволни от фон дьо тените на есенс?И кой по-точно..Попринцип не е лоша марка и за това питам. : )
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Някой взе ли си новия фдт на Виши? В сп. Joy има реклама на цели две страници. Доволни ли сте? Покривен ли е?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Някоий ползвал ли е BB cream на Гарниер ?
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MyGuiltyPleasure Виж мнението
    Bourjois Healthy Mix - с матиращ ефект ли е или озаряващ ? : )
    Озаряващ

Цитирай Първоначално написано от poncho Виж мнението
    Има ли доволни от фон дьо тените на есенс?И кой по-точно..Попринцип не е лоша марка и за това питам. : )
    Не съм ползвала, но има, да. Зависи за какъв тип кожа търсиш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от poncho Виж мнението
    Страхотен е!

Хей хора ,моля за малко помощ . Имам смесена кожа.Ужасно много продукти ми запушват порите (дори такива за мазна кожа) и ми е супер трудно да си намеря хубав ФДТ. Та въпроса ми е, какъв е ФДТ за мен,нямам проблемна кожа,нито ще го използвам много често,по-скоро за вечер.Искам да изравнява добре и да не е прекалено тежък ,да матира.Нещо на Виши или Bourjois може би?

I love my high heels <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FairyTales Виж мнението
    Хей хора ,моля за малко помощ . Имам смесена кожа.Ужасно много продукти ми запушват порите (дори такива за мазна кожа) и ми е супер трудно да си намеря хубав ФДТ. Та въпроса ми е, какъв е ФДТ за мен,нямам проблемна кожа,нито ще го използвам много често,по-скоро за вечер.Искам да изравнява добре и да не е прекалено тежък ,да матира.Нещо на Виши или Bourjois може би?
    Аз ти препоръчвам този:

http://zachoveka.com/userfiles/produ...t_818_2775.jpg

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    Някоий ползвал ли е BB cream на Гарниер ?
    Аз не, но една приятелка го ползва и е много доволна. Но определено не е супер покривен, просто леко изравнява тена.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Препоръчайте ми ако може някой много траех ФДТ, от който лицето на слъце НЕ лъщи , също и покривен Трябва ми само, за да си изравня тена на лицето.. Имам и неща за заличаване де
    az poLzvam na MAYBELLINE new york - AFFINITONE
    moga da ti kaja che e mnogo traen i mnogo hubavo izRavnqva tena na liceto

Каква пудра ще ми препоръчате? Моята я изгубих някъде и не помня каква беше и капачето изгубих .Също и кой коректор е хубав? Доволни ли сте от нещата на essence?

Имам по-скоро суха кожа и си търся фдт. Трябва ми средна покривност, да не е прекалено тежък... И ако може на по-нормална цена Предложения??

На есенс soft&natural колко струва и дали ще е подходящ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си