.
Отговор в тема
Страница 73 от 141 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3520
    Не споря, не ползвам такова. Логиката ми е, че ако е преди фон дьо тена , ще се прелее по-плавно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Искам да ви споделя, че перлите за загар явно действат. Един циганин във влака ми се обясняваше в любов
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аааа хаххах

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Мацки, какъв руж да си взема за светла кожа?
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Бебешко розово или прасковено.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Мерси :Д
    Преглеждах в бгмама темите за фдт и т.н ... ми то там само Диор, Шанел и някви такива марки ... :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Мерси :Д
    Преглеждах в бгмама темите за фдт и т.н ... ми то там само Диор, Шанел и някви такива марки ... :Д
    Това може само да ни радва. Значи българския народ не е чак толкова беден, ами хората само се оплакват, щом мамчетата могат да си купуват такава козметика

Доста голяма част само лафят по форумите за Диор и Шанел, а са ми обяснявали, че нормалният фон дьо тен струвал максимум 5лв. За мен Диор и Шанел са прекалена изгъзица, като за по-малко пари получаваш добро качество, на което просто не пише Диор и Шанел.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Има го и това,че се плаща името,но пък по-напред във времето,ако разполагам с толкова пари,бих се поглезила. Смисъл,не че ще очаквам да изглеждам 100 пъти по-добре,отколкото с фон-дъо-тен от рода на Лореал/Буржоа,но просто,защото е Шанел ще му се кефя много ..
    Но пък и не отричам,че може би тези марки правят по-качествени продукти,мнгоо възможно,но не съм ги пробвала и няма как да знам.

Да, вероятно ако имам пари като вестници ще си купувам такива, но има нормални качествени марки за момента, а и когато имам излишни пари винаги бих предпочела да ги дам за обувки, отколкото за фдт шанел Може и да е много хубав. Но да го кажа икономически - допълнителната цена не носи достатъчно допълнителна полезност С тея пари с едни обувки бих била по-щастлива. Лично мнение : ))
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И аз бих се зарадвала много на едни хубави обувки,ама и фдт не биг отказала.. Макар че щом ще дам 90-100лв за тоя фон-дъо-тен,вероятно ще имам много пари и за всичко останало..

Някой може ли да ми препоръча фдт и коректор на Bourjois? Прегледах темите и доколкото разбрах, Healthy Mix не е изобщо покривен. Какво мислите за 123 Perfect и 10 Hours Sleep Effect? Кожата ми е смесена, може би към мазна. Търся си със средно до силно покритие. И още нещо - когато слагам фдт или нещо друго на челото и кожата ми става все едно се бели (дано ме разбирате). Слагам крем, но нищо. Дали и с Боржуа ще става така?

Едно момиче точно ми обясняваше за 123 на Bourjois и каза, че е покривен средно към силно и че за мое огромно съжаление не е за суха кожа, защото матирал Но иначе бил хубав, а аз си търся точно такъв - да изравнява цвета. Може да си взема и да си слагам някаква много мощна основа
    Това за беленето според мен е защото е суха?? Но ти казваш, че ти е мазна към смесена.. не знам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голямото белене на определени участъци започна и при мен,но за първа зима от години насам се справям що годе добре с него - 2-3 пъти седмично пилинг на Фрийман и хидратиращо кремче и се разбираме ^^ 10 Hours Sleep Effect ми е идеален за зимата.Покритието му според мен е леко към средно,но с малко коректор добре се получава.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Доста голяма част само лафят по форумите за Диор и Шанел, а са ми обяснявали, че нормалният фон дьо тен струвал максимум 5лв. За мен Диор и Шанел са прекалена изгъзица, като за по-малко пари получаваш добро качество, на което просто не пише Диор и Шанел.
    Специално за БГ наистина е прекалена изгъзица... По-голямата част от населението сигурно на месец работи за толкова пари, ама иначе имат супер скъпия ФДТ. Чудя се колко ли по-качествени са Трябва да пробвам някой тестер

^Дам, аз живея тук в тази икономическа среда с тези пари и по тоя начин разсъждавам. Тъпо е да осъзнаеш в един момент, че хората са си купили апартамент, ти си си мацала Шанел по лицето и си ходила по вип кафета ... Но иначе винаги съм твърдяла, че има 3 неща , за които си струва да дадеш пари - нещо, което си мажеш по лицето, обувки и връхни дрехи. Но фон-дьо-тени има качествени и от по 30лв. - някъде там за мен са нормалните цени. Разбира се, че има La Prairie, дето кремовете им с бели трюфели, златни частици и слуз от охлюви са по два бона, ама ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    слуз от охлюви
    Мерси, ще мина и без фон дьо тен...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Не знам, ама разгледайте цените на бялата козметика на Ла Мер в ягодката :Д:Д:Д Дори и да мога да си позволя всеки месец крем за 1000лв, не бих си го купила :Д
    Иначе аз съм ползвала фон-дьо-тени на Шанел, Ланком и Клиник(последните не са чак толкова скъпи,де) и определено са доста добри и реално не плащаш само за името. Е, аз не ползвам фон-дьо-тен много, особено сега почти никога не слагам, но майка ми примерно ползва всеки божи ден и ми казва, че разликата при скъпите марки и тези от средния ценови клас е огромна, и то не само при фон-дьо-тените. И това за парите е тъпо да го обсъждате. Ако някой ползва скъпа козметика, значи има достатъчно пари да си покрие останалите нужди, на никого скъпия фон-дьо-тен не му е приоритет.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Луната
    ^Дам, аз живея тук в тази икономическа среда с тези пари и по тоя начин разсъждавам. Тъпо е да осъзнаеш в един момент, че хората са си купили апартамент, ти си си мацала Шанел по лицето и си ходила по вип кафета ... Но иначе винаги съм твърдяла, че има 3 неща , за които си струва да дадеш пари - нещо, което си мажеш по лицето, обувки и връхни дрехи. Но фон-дьо-тени има качествени и от по 30лв. - някъде там за мен са нормалните цени. Разбира се, че има La Prairie, дето кремовете им с бели трюфели, златни частици и слуз от охлюви са по два бона, ама ...
    Нещо не те разбрах, тва към мен ли беше? Щото аз не се мажа с Шанел. Ако се отнася за мен е много тъпо изказване, ако не може би си права, но всеки си има право на избор. Едни избират да имат къде да живея, други да ходят по кафе, трети да се мажат със скъпа козметика...

Град
    пространството на Дисе
    Да ти кажа, както съм луднала с промоциите и намаленията, ми дреме, та ми пука за цените в ягодката

Скиви
    http://shopthebest.eu/manufacturer/1...n-blossom.html
    http://shopthebest.eu/product/5315/s...i-za-ochi.html
    http://shopthebest.eu/product/3088/l...iful-lips.html

оп, за PullMeCloser

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Съгласна съм, ако ВСИЧКО друго ми е наредено и имам пари като на холивудска актриса, ще пръскам пари кат' вес'ници за грижи за себе си. Не съм казала никъде, че Шанел и Диор не са качествени неща, щото ще е тъпа самата мисъл. Разликата между скъпите и средните вероятно е точно колкото между средните и нискокачествените - огромна. Но тези, които ползвам, са достатъчно качествени, за да постигам желания ефект и за да не ми вредят на кожата, което е важно за мен.

Калпазанке, въпросният екстракт много опъвал бръчките

малка сладка, изобщо не беше лична нападка, не го приемай така : ))))))
    п.с. съквартирантката ми обясняваше за някаква нейна позната, която изтеглила полагаемия и се студентски заем от 5 бона и го дала за буквално 3 (три) парцала. Това имам предвид, че не мога да разбера - разхищаването когато не можеш да си го позволиш. И тая Зара от ББ беше казала, че другите "манекенки" си купили апартаменти, тя - дрешки. Смисъл .. трябва да си купуваш качествени неща, разбира се, но в нормални граници. Не знам що я почнахме тая тема
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-02-2012 на 11:58
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Калпазанке, въпросният екстракт много опъвал бръчките
    Душа, бръчките ми се опъват само при мисълта какво има вътре

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Ако някой ползва скъпа козметика, значи има достатъчно пари да си покрие останалите нужди, на никого скъпия фон-дьо-тен не му е приоритет.
    И аз така си мисля, но доста често виждам как хората цял месец мизерстват, за да си купят прословутия Айфон примерно. Има го и в България, има го и на други места. Например всеки втори негър има бял Айфон, а не е като да кажеш да са богати, живея на помощи. А бе хич не ги разбирам хората дето се изхвърлят, когато нямат реални възможности...

^В тоя ред на мисли, винаги когато видя неподдържана лелка с много лъскава кола или телефон си помислям точно това. А пък в къщите им какво е ...... ужас.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Понеже се отплеснахте, да си цопна питането и тук

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си