Здравейте момичета, честита Нова година на всички, бъдете живи и здрави и винаги сияещи :*
Не зная дали въпроса ми е за тук, но все пак ще си пробвам късмета, ако евентуално не е за тук ще помоля да ми отговорите на ЛС, за да не спамим темата.
От около 3-4 седмици имам някакъв меко казано ужасен обрив на лицето само от дясната страна. Ужасно грозно е. Спрях да се гримирам, мазах се с какви ли не неща, ходих при личната изписа ми някакви кремове, ходих на дерматолог, те са само двама в моя град. Единия е мноооого възрастен и ме прати по дяволите, а другия ми изписа един крем, отидох в аптеката да го купувам и фармацевтката ми каза, че на рецептата пише само производителя, но не и крема, който трябва да купя. Това ме наведе на мисълта, че щом не е адекватен в изписването на лекарства няма смисъл да ходя пак. Мазах се с хималая антисептичен крем, лосион ЛАЙКА на Кокона, смесих розова вода и салицилов спирт 2%, лосиона АКНЕ.. и личната ми беше изписала един крем, но рецептата и крема не са при мен и не съм 100% сигурна за името, мисля, че беше на АВЕНЕ. НИЩО не помага. Моля ви, ужасно грозно е това нещо, кажете ми нещо ефикасно, наистина адски много се отчаях. По принцип не съм с проблемна кожа, никога не ми се е случвало да имам повече от 20 пъпки на едно място, които не минават вече близо месец и не се повлияват от никакво лечение. Пробвах да се мажа с паста за зъби-не и не! Не съм се гримирала от както видях, че започват да излизат. Какво да правя??