.
Отговор в тема
Страница 141 от 141 ПървиПърви ... 4191131137138139140141
Резултати от 3 501 до 3 520 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от ivity96p Виж мнението
    dokato wsichki slagat fondioteni zaradi grim i t.n az go slagam zaradi pupkite :X neshto da preporuchate
    Ако имаш акне/пъпки, защо не пробваш нещо медицинско? Примерно Ла Рош, Авен. Струват ми се добър вариант, само недей с Виши. Не са зле принципно, но не са медицински, та може някой обрив да стане.
    Everything changes, but beauty remains ...

Съгласна съм, ако ВСИЧКО друго ми е наредено и имам пари като на холивудска актриса, ще пръскам пари кат' вес'ници за грижи за себе си. Не съм казала никъде, че Шанел и Диор не са качествени неща, щото ще е тъпа самата мисъл. Разликата между скъпите и средните вероятно е точно колкото между средните и нискокачествените - огромна. Но тези, които ползвам, са достатъчно качествени, за да постигам желания ефект и за да не ми вредят на кожата, което е важно за мен.

Калпазанке, въпросният екстракт много опъвал бръчките

малка сладка, изобщо не беше лична нападка, не го приемай така : ))))))
    п.с. съквартирантката ми обясняваше за някаква нейна позната, която изтеглила полагаемия и се студентски заем от 5 бона и го дала за буквално 3 (три) парцала. Това имам предвид, че не мога да разбера - разхищаването когато не можеш да си го позволиш. И тая Зара от ББ беше казала, че другите "манекенки" си купили апартаменти, тя - дрешки. Смисъл .. трябва да си купуваш качествени неща, разбира се, но в нормални граници. Не знам що я почнахме тая тема
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-02-2012 на 11:58
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Калпазанке, въпросният екстракт много опъвал бръчките
    Душа, бръчките ми се опъват само при мисълта какво има вътре

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Силвия не е добре да си плескаш точно лицето с квото ти падне особено ако си с чувствителна кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си