- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Съгласна съм, ако ВСИЧКО друго ми е наредено и имам пари като на холивудска актриса, ще пръскам пари кат' вес'ници за грижи за себе си.Не съм казала никъде, че Шанел и Диор не са качествени неща, щото ще е тъпа самата мисъл. Разликата между скъпите и средните вероятно е точно колкото между средните и нискокачествените - огромна. Но тези, които ползвам, са достатъчно качествени, за да постигам желания ефект и за да не ми вредят на кожата, което е важно за мен.
![]()
Калпазанке, въпросният екстракт много опъвал бръчките
малка сладка, изобщо не беше лична нападка, не го приемай така : ))))))
п.с. съквартирантката ми обясняваше за някаква нейна позната, която изтеглила полагаемия и се студентски заем от 5 бона и го дала за буквално 3 (три) парцала. Това имам предвид, че не мога да разбера - разхищаването когато не можеш да си го позволиш.И тая Зара от ББ беше казала, че другите "манекенки" си купили апартаменти, тя - дрешки. Смисъл .. трябва да си купуваш качествени неща, разбира се, но в нормални граници. Не знам що я почнахме тая тема
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-02-2012 на 11:58
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Силвия не е добре да си плескаш точно лицето с квото ти падне особено ако си с чувствителна кожа