- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да го премахна
Здравейте ,, имам един проблем .. значи точно под косата (бретона) имам едни неща като мъхчета .. ужасни са ии ме побъркват .. като си слагам кариочка или се хващам с фибичка се виждат и е супер гадно .. как да ги премахна .. ето ви една снимка -------->
http://prikachi.com/images/189/3195189T.jpg
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Не се вижда снимката.
Мъхчета? Да не ти се бели кожата?
Надявам се, че не ... ето ви друга снимка ------------->
http://prikachi.com/images/204/3195204P.jpg
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Това ти е бебешка косичка, бретонче, или там както си го наречеш..
Не се маха! Една от моя клас беше тръгнала да го бръсне..... да не ти казвам после какви коментари понесе като косъмчетата почнаха отново да никнат..
И можеш да ги "зализваш" с вакса, или пък да слагаш обилно фиби, или пък си слагай фибите по-напред, за да се хващат и те..
кариочка![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Вземи малко лак за коса, пръсни си на ръцете, разтрий си дланите и опитай да го пригладиш към останалата коса. Не съм опитвала, но така ми каза да направя фризьорката. Ясно колко я слушам...
не ги режи (бръсни) или нищо толкова идиотско ... това е един вид нова коса и трябва да изчакаш да порасне (имам същия отвраттелен проблем )аз със лак ги заглаждам, горе-долу се скриват, обаче и постоянно ги мажа с хининова вода, за да растат по-бързо .. търпението му е майката ..
стискам палци
![]()
..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..![]()
wTf,какво е кариочка ?![]()
ПТ-лак или си пусни бретона-не е нужно вечно да си с фиби![]()
кариочка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Почти всеки има такова /бебешка коса/ и мен ме дразнат, ама какво да се прави . .
Стоя си с бебешката ми коса и толкова
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Нарича се бебешка коса, аз също имам и много
се дразня, но не мога да я махна и да искам..
С времето ще порасне и ще се махне само.. :]
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Бебешки косички,не мъхче.
И мисля,че не трябва да се махат.Ще пораснат,имай търпение.
много от моите приятелки имат и да ти кажа им седи сладко
стига да не те "гъделичка" или пречи не виждам причина да се нервите![]()
Най-добре недей, после като започне да израства ще е много по-зле. С времето предполагам че ще ти израстне и ще можеш да я хващаш с бритона.
Приглаждай тези косички заедно с другата коса.Може да използваш лак или гел.Аз също имам такива, но са по-къси и да ти кажа си ги харесвам![]()