.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    ами аз преди малко си направих това с лимона и лайката .. пасирах лимоните защото се изнервих да стържа още на първия и сега ще чакам до други ден и ще докладвам след това
    A ти колко лайка сложи ? Щото нали пакетчетата са по 40гр... xD
    ами 40гр.. и ся чакам до утре
    • God is a D J •

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Aми на мен днес ми е 4ти ден ама имам чувството,че няма никаква разлика Много ще съм разочарована ако няма......в четвъртък пак ще се меря xD ( имам предвит обиколката ) и се надявам поне 1см да липсва..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

а след като свършат тия 7 дни след това кога може да се почне пак тази диета
    • God is a D J •

абе вие как го прецедихте вашето.. моето е някво гъсто и мама ми го цеди с тензух.. май нещо не е както трябва
    • God is a D J •

аа хора не мога да го пия това нещоо ужас.. ама и аз май не го направих както трябва.. ся ще си сърбам чорбите
    • God is a D J •

Град
    Бургас
    Ще си сърбаш чорбите и то буквално май
    Сериозно,ти как по точно го направи ? Първо настърга лимоните,след това добави водата и лайката и изчака 24 часа нали ? На мен баба ми го прецежда също със тензух но се получи.Но тя мисля,че го прецеди два пъти за да е по чисто,иначе найстина в началото е супер гъсто като манджа И на мен първата ми реакция беше "Боже няма да го пия тва нещо" иии тва,че е гадно е само първия ден повярвай ми.На мен сега ми се струва,че пия сок,нито ми горчи,нито ми киселее...абе свиква се...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Е, дано да действа! Аз се чудя дали да я почвам, но ще изчакам още малко да видя дали има резултат при вас

Re: Лимонена диета ?

Четох в нета за тази диета,но всички мнение които намерих бяха "от утре почвам и аз" , "лимона е вреден" и бла бла.Въпроса ми е дали някой я е правил и има ли ефект ?
    1ви ден- сутрин на гладно 1 изцеден лимон в 200 мл мин. вода.
    2ри ден- по същия начин по 1 лимон сутринта и вечерта.
    3ти ден- по същия начин, но сутрин, следобед и вечер по 1 лимон в 200 мл. вода.
    4ти ден- 4 изцедени лимона в 1 литър вода- това го пиеш през целия ден.
    5ти ден- същия като 3ти ден.
    6ти ден- същия като 2ри ден.
    7ми ден- същия като 1ви ден.
    Общо лимони за цялата диета 16 бр.
    П.С. Ядеш си колкото искаш- не го забравяй. "
    И аз мислих да я правя тази диета наскоро,но не я направих Нещо не ми допаднаха тези лимони...И направих една друга,която повярвай ми действа

Сваряваш си 2-3 яйца
    Препичаш си 1-2 средни филийки хляб на тостер или котлон
    Вариш си една чаша зелен чай
    Вземаш си парченце сиренце ( може и кашкавал ) и си готова...
    За обяд си позволявах да пия по една чаша кока-кола ( да се поглезя естествено :d )

П.П. Прилагайте това ако си хапвате само сутрин и на обяд...В противен случай няма как да подейства

оо запалихте ме и мене , почвам със лимоните от утре , аз трябва да свалям точно см от задните ми части с извинение , така че се надявам да помогне
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

хора стигнах до третия ден и лимоновите сокове обаче ужасно много ме заболя корема от тези лимони и я спрях не бях свалила кг но не бях и качила пък ядох доста
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Град
    Бургас
    Сваряваш си 2-3 яйца
    Препичаш си 1-2 средни филийки хляб на тостер или котлон
    Вариш си една чаша зелен чай
    Вземаш си парченце сиренце ( може и кашкавал ) и си готова...
    За обяд си позволявах да пия по една чаша кока-кола ( да се поглезя естествено :d )
    Това малко не го разбрах . Аз например ям само сутрин и вечер както си казала,но тва с храната не го схващам.Сварявам две яйца,едното за закуска и едното за вечера,същото и с хляба,една филийка за закуска,другата за вечеря или и двете за по сутрин и вечер ?
    Охх..не схванах,обясни по подробно ако можеш

хора стигнах до третия ден и лимоновите сокове обаче ужасно много ме заболя корема от тези лимони и я спрях не бях свалила кг но не бях и качила пък ядох доста
    Ами при всеки организъм е различно. При мен нямаше проблеми,а днес мисля,че ми е 6тия ден и утре ще се меря да видим.

Град
    Бургас
    Момичетааа напълно,тотално,ужасно разочарована съм Вчера ми беше последния ден и днес се мерих ии.... НИЩО ! Дори и милиметърче разлика няма.Пфу....Абе ще си почина два дена и пак ще пробвам,една приятелка ми каза,че след 2рата седмица имало ефект.Та да видим,ако и тогава не стане....ще хвърчат лимони през прозореца.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Лимоните пречистват според мен. А кожата ти как е?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Бургас
    Еми същата както и преди.То всъщност аз винаги съм имала чиста кожа,тача и да има промяна не съм я забелязала.Пък и дерта ми беше сланинките ама... както и да е..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да, ясно. Ама то от 7 дена няма как да има ефект, мисля, че трябва повечко.
    И аз сега си пия водата с лимонче хихих :P
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на DesSsi
    ама само тва ли пиете смисъл ядете ли друго и какво ?
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Е, вие пък чакайте след 7 дни да има някакъв ефект... Това е диета в крайна сметка, не е магия.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от milenkaa9
    не .. в тази диета пак си ядеш каквото искаш ,просто пиеш тази течност всяка сутрин , но не ти я препоръчвам, една приятелка си го направи и си го изпи сутринта и после цял ден повръщаше... ако търсиш нещо по лесно ,с което да забързаш метаболизма си и да се пречистиш може да пробваш да ядеш по 1 грейпфурт всеки ден (доста е полезен , а и казват ,че помага за отслабването) или пък може да пиеш сутрин и вечер вода с мед и канела ( диетата я има в гоогле, то не че е точно диета, аз го пиех това и не че бях заслабнала нещо,но със сиг се чусвах по ободрена ,кота я пиех )
    Ами то когато има повръщане се пие лимон
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Бургас
    Тва пък въобще не го бях чувала .Не знам възможно е,пък и аз не съм се отказала утре пак ще си купувам ама то май ще минат повече от 3 дена почивка,щото и докато престоят... бе да видим дали ще стане нещо xD

според мен това с лимоните е за пречистване и ускоряване на метаболизма, особено сока на един лимон с вода сутрин ми звучи много добре и вкусно при това, понеже много обичам лимони, но не е точно диета с която ще свалиш 5 кила за 5 дена

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    според мен това с лимоните е за пречистване и ускоряване на метаболизма, особено сока на един лимон с вода сутрин ми звучи много добре и вкусно при това, понеже много обичам лимони, но не е точно диета с която ще свалиш 5 кила за 5 дена
    +1

още повече пък ако си ядеш нормално, без да се ограничаваш ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

SlowDownBaby, продължаваш ли да го пиеш това?Искам да разбера има ли ефект преди да го подложа на "тест майка".

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз всяка сутрин пия вода с малко лимон, води се здравословно де, най-хубавото е, че лимона алкализира организма .

SlowDownBaby, може ли да ми кажеш какво упражнения за паласките си правила, та си ги махнала ??

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тва пък въобще не го бях чувала .Не знам възможно е,пък и аз не съм се отказала утре пак ще си купувам ама то май ще минат повече от 3 дена почивка,щото и докато престоят... бе да видим дали ще стане нещо xD
    Ами вкъщи има някакъв сироп или нещо такова, на което пише, че има концентрат от лимон, и против повръщане.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си