Цитирай Първоначално написано от Chacho
Последната, която съм пуснал е с цел, на ниско лично тегло да буташ големи килограми (примерно да тласкаш двойно на собствената си тежест). Имаш ли някакви съвети в тази насока, че и аз още я моделирам?
Мен ли питаш?
Имам, да

1.Избери си един период от около 12 седмици, в които ще караш само по силова програма.
2.Прочети оня линк, който пуснах и после питай за конкретни неща за да не става много писане, пък малко файда

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
Цитирай Първоначално написано от HHristov
Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus

Цитирай Първоначално написано от SolomonIceberg
Момчета, тренировките за сила са си тренировки за сила
Те така или иначе водят до хипертрофия, но не очаквайте от тях някакъв свръхрастеж.Както и обратното - от тренировката за хипертрофия не очаквай да имаш много сила

Като искаш сила има няколко основни неща :

1.Комплексни многоставни движения.
2.Малко повторения.
3.По-малко серии в една тренировка и повече тренировки на едни и същи движения за една седмица.

p.s.И русия е освободен от физическо 134 кг лег
едно от моите момчета на 18 години, на 80ина кг лично тегло бута повече
И кво ? Бил 80 кг и бутал бутал Па кой знае къв е 1,65 1,70 дето прилича на няква топка да го ритам докато докат се спука А пък и видето ти не го виждам Аз пък знам едно момче на 12 години 45 кг,ама бута 180 кг от лег 6 повторения без майтап,че пък и всяко повторение го прави по 20 секунди 10 сек докато свали и 10 докато качи.Лудак е нали
Баш, баш 1,65 Пък и да го риташ чак - зор ще видиш Ама ми се струва, че нещо те хвана яд ?
Или ме хвана смях Не,че не е възможно,но все ми е тая.. 100 да вдигам за 4-5 повторения ме устройва идеално!

По темата: Мисля след някоя седмица да почна да правя и една програмка наистина за сила 1x10 (1 повторение по 10 серии) базовите упражнения и да продължа така и на следващите,да почвам макса си от там дето правя 4-5 повторения,тоест сега макса си правя с 85-90 , значи после ще си правя с 70-75 1 повторение , за да може на 3та 4та серия да почне да гори мускула.Оставям 1 мин 1 мин и 30 сек горе-долу между сериите.Бива ли?
Много е голяма почивката за тия единични повторения и сериите са много.Нещо от сорта на 3-3-1-1-1 за основните движения е доста по-добре.След това добавяш още 2-3 многоставни упражнения 5х5.
Като цяло и за тебе важат нещата, които написах на Chacho.
Ся, дали ше ме послушате или не - все ми е тая Ако ме послушате ще имате доста полза, ако не - нищо не губите, така и така си тренирате за кеф.

p.s.
С видео, без видео...показвам на живо 220 лег без химия
p.p.s.
Не се увличай в това да риташ някой до спукване... Щото точно това момче силовата я тренира между другото