.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 204

~ !HORROR MOVIES,АКО ВИ ТРЯБВА ПИТАЙТЕ! ~

Ако имаше поне едничка темичка,която да е от скоро,и да е за това,нямаше да го пускам.Но тъй като съм фен на този жанр филми (не че омаловажавам другите),реших да пусна тема специално за този жанр..Идеята ми е,примерно на всеки каквото му трябва,да пита,други да отговарят и така да си разменяме информация относно филмите,които ни интересуват и искаме да гледаме,точно какъв вид и т.н ..

Значи искам да кажа,че се извинявам ако темата се повтаря,но всеки ден влизам в този раздел и гледам различни теми за ужаси.Хоп да вляза и си викам -ей тук може да намеря някой друг филм.И като вляза-пак въпрос от сорта "Търся еди какъв си ужас" .. така че пишете тука ако се интересувате.Ако мислите пък,че темата е ненужна може да я махнете или да я заключите.

поздравления за темата, кой е любимият ти ужас, най-добрият според теб?

Не мога да ти кажа така,страшно много филми съм гледал,едни вече съм ги забравил,други са ми направили много добро впечатление.Всеки филм има нещо хубаво в него,нещо готино и впечатляващо,както и нещо тъпо,което не се харесва.Естествено има уникално тъпи филми,като "Сирена" ,който гледах наскоро.Това определено беше най-тъпия филм който съм гледал през живота си.Аз съм фен на Писък.Има кръв,има стряскания,има мистерия,има избиване на тийн(забавно е,колкото и да е банално),но..Ако ме питаш,защото искаш да гледаш,кажи ми какви обичаш,примерно Тийнейджъри ги избиват на някоя екскурзия или пък някой,който няма много кръв ,но е стряскащ..Не знамКато цяло любимия ми е Писък и Мълчанието на агнетата,въпреки че това е по-скоро "хоррор/трилър" ,аз обичам с малко повече мистерия.Ся , ако искаш кръв и гнусотия може да гледаш "Погрешен завой" и той не е лош ако искаш да разпуснеш с малко кръв.Не знам,кажи какъв искаш аз ще ти препоръчам и ще ти пратя линк,ти ще си избереш.

Movies are my passion.

Уу .. перфектната тема ..аз съм върла почитателка на хорърите ..било то кървави или не. Но супер много се кефя на мистерийките и наистина ще е супер ако ми предложиш нещо. ^^

прав си, аз също съм гледала много, най-много ме впечатлява "Тексаско клане" и двете части и като цяло ме кефят такива тийн, както и такива дето са затворени някъде и ги плашат призраци, гледала съм "Анаконда" 1 и 2 са хубави, 3 и 4 пълна измислица, "Когато звънне непознат" има напрежение, не е кървав но е хубав, наскоро гледах един "Jeepers Creepers" 1 и 2 много ми хареса

Мълчанието на агнетата

Писък

Стая 1408

Четвъртият вид

Писък Трилогия - http://zamunda.net/details.php?id=56867&hit=1

Стая 1408 - http://zamunda.net/details.php?id=100780&hit=1

Четвъртият вид - http://zamunda.net/details.php?id=232240&hit=1

Mълчанието на агнетата - http://zamunda.net/details.php?id=120622&hit=1

Ами,ако си ги гледал/а ми кажи,ще постна още.Ако не си..Това са добри филми Приятно гледане.

Movies are my passion.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    прав си, аз също съм гледала много, най-много ме впечатлява "Тексаско клане" и двете части и като цяло ме кефят такива тийн, както и такива дето са затворени някъде и ги плашат призраци, гледала съм "Анаконда" 1 и 2 са хубави, 3 и 4 пълна измислица, "Когато звънне непознат" има напрежение, не е кървав но е хубав, наскоро гледах един "Jeepers Creepers" 1 и 2 много ми хареса
    Значи..Ако искаш..

- Погрешен завой
    - Брадвата (този филм е извънредно брутален,ако обичаш такива гледай го)
    - Ужасът от Амитивил
    - Паранормална Активност
    - Гняв
    - Едно пропуснато обаждане
    - Петък 13ти

Това?

Movies are my passion.

Не казах "Кошмари на улица Елм стрийт",защото е пълна класика ,но сега помислих ,че може и да не сте го гледали.

Movies are my passion.

всички които си ги изредил съм ги гледала, ужасът на Елм стрийт скоро го гледах най-новия, забравих да кажа Петък 13 от 2009 много ми хареса, както и "Последната къща в ляво"

"То" по книгите на Стивън Кинг,доста е дълъг ,но има добра история и си е страшничак..не е кой знае колко,но е доста добър..гледал ли си го ?

Movies are my passion.

Супер фен Аватара на psych0
    аз като любител на ужасите ще се включа в темичката

скоро гледах филма "послания от мрака" хубав беше препоръчвам го.
    апък класики като "предизвестена смърт" и "гняв" няма смисъл да се споменават, страхотни филми, интересен сюжет имат.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от summerz
    "То" по книгите на Стивън Кинг,доста е дълъг ,но има добра история и си е страшничак..не е кой знае колко,но е доста добър..гледал ли си го ?
    с баща ми го гледахме и добре се посмяхме да си призная

Мм..не мисля,че е смешен..Не че е страшен,но чак пък смешен..Има римейк на Кошмарите на Елм стрийт.Също и 13 призрака?

Movies are my passion.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Повечето филми изредени до тук в темата съм ги гледала. Ако се сещаш за някой подобен на Мълчанието на агнетата, ще се радвам да споделиш. Иначе филмите, на които си дал постерите са много добри [само за Четвъртият вид не знам, не съм го гледала ]
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Ако ми кажеш някой хубав хорър ,който си пада и леко криминален.Обожавам историите за някой зъл гений(SAW;Мълчанието на агентата;Ханибал;Red Dragon),който го гонят но не могат да го хванат.Филмите в скобите съм ги гледал и ги давам за пример.

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Ако ми кажеш някой хубав хорър ,който си пада и леко криминален.Обожавам историите за някой зъл гений(SAW;Мълчанието на агентата;Ханибал;Red Dragon),който го гонят но не могат да го хванат.Филмите в скобите съм ги гледал и ги давам за пример.
    това е за теб, може да си избереш
    http://zamunda.net/catalogue.php?cat...&cat=&comb=yes

Искам нещо подобно на Предизвестена смърт моля?! Всички, които сте ги изредили съм ги гледала ... ако имате идеи.. споделете..

П.С.. Хубава тема!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от minionka
    Искам нещо подобно на Предизвестена смърт моля?! Всички, които сте ги изредили съм ги гледала ... ако имате идеи.. споделете..

П.С.. Хубава тема!!!!!!
    Гняв-всичките части и Призрачна бленда

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от minionka

П.С.. Хубава тема!!!!!!
    Гняв-всичките части и Призрачна бленда
    И двете са яки, ама съм ги гледала. Все пак мерси..

Sorry za latinicata v uchilishte sym,po kysno she otgovorq na vuprosite za filmi,she predloja nqkolko.

Movies are my passion.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ако искате ми вярвайте,но Призрачна бленда ми изкара акъла и 2 дена не можех да спа на спокойствие.Много готин филм.Иначе любими-Хелуин-2.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Сериозно се съмнявам да сте гледали всичките тея филми,ама хайде.Като "Предизвестена смърт"

- Гняв
    - Градски легенди
    - Гробна тишина
    - Сайлънт Хил
    - Кошмари на улица Елм Стрийт
    - Поличбата
    - Екзорсистът (винаги съм го намирал за глуповат филм)

Искам да ви кажа и няколко по бруталнички,които мисля че не казах по рано:

- Къщата на 1000та трупа
    - Продължението на филма:Отхвърлени от Дявола
    - Погрешен Завой
    - Плуя на гроба ти
    - Последната къща отляво
    - Знам какво направи миналото лято
    - Кървавия Свети Валентин
    - Тексаско клане

П.С - Кажете дали сте си харесали от тези последните,ако не..ще търся още )

Movies are my passion.

аз мога да добавя няколко добри
    Черна Коледа
    Торбалан 1,2,3
    Amusement- от типа когато звънне непознат
    From within
    Midnight Movie- много добър
    wicked little things

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от summerz
    Сериозно се съмнявам да сте гледали всичките тея филми,ама хайде.Като "Предизвестена смърт"

- Гняв
    - Градски легенди
    - Гробна тишина
    - Сайлънт Хил
    - Кошмари на улица Елм Стрийт
    - Поличбата
    - Екзорсистът (винаги съм го намирал за глуповат филм)

Искам да ви кажа и няколко по бруталнички,които мисля че не казах по рано:

- Къщата на 1000та трупа
    - Продължението на филма:Отхвърлени от Дявола
    - Погрешен Завой
    - Плуя на гроба ти
    - Последната къща отляво
    - Знам какво направи миналото лято
    - Кървавия Свети Валентин
    - Тексаско клане

П.С - Кажете дали сте си харесали от тези последните,ако не..ще търся още )
    Като изключим 2-3 от тези, останалите нито ги намирам за страшни, нито за брутални, ами по-скоро са скучни клиширани истории за това как някой преследва друг или за някъв зъл дух и полицейски разследвания.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Всъщност в цялата тема повече от 5-6 хубави или стойности ужаси/психота/мистерии/бруталии и т.н. не видях
    Но то от тия жанрове малко са качествените филми и всичко останало е под тях(във филм най-много по 2-3 интересни момента да има). За жалост, по-извесните са простотии като погрешен завой и т.н.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си