1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"? --> На мен ми правят по-лошо впечатление зле съчетаните дрехи или твърде разголените мацки, защото според мен едно момиче трябва да си има достойнство и някои части от тялото й да си останат ЛИЧНИ и ИНТИМНИ, а не обратното.
2. Защо искате / не искате да сте обвързани? --> Не държа да бъда обвързана, но се радвам, когато намеря подходящ за мен човек, защото това е шанс за мен да преоткрия един нов свят, да се почувствам страхотно , обичана и желана.
3. Какво разбирате под сериозна връзка? --> Когато и двамата партньори имат намерения да бъдат един с друг за неопределено дълго време и да споделят живота си в определени аспекти ( с тенденци тези аспекти да са все повече )
4. По какво избирате компанията си? --> Не принадлежа към компания. Имам различни приятели, които подбирам внимателно и обичам с цялото си сърце.
5. От какво значение е за вас сексуалният живот? --> Това е едно здравословно и нормално явление, което не трябва да се пренебрегва. Не съм за безразборните връзки, а по-скоро за редовния секс
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем? --> Не съм го правила до сега. Винаги съм могла да си отговоря на въпроса, преди да го задам тук. Но ако го бях, сигурно щях да търся човек в сходна ситуация или човек преживял нещо подобно, за да ми каже как са се развили нещата според това, което той/тя е направил. Особено, ако съм пред дилема.
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо? --> Не мисля, но кой знае как е проготвила Съдбата.