Цитирай Първоначално написано от Roxie

1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?
2. Защо искате / не искате да сте обвързани?
3. Какво разбирате под сериозна връзка?
4. По какво избирате компанията си?
5. От какво значение е за вас сексуалният живот?
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем?
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо?
1. Не мисля, че е до това колко плът показват дрехите. Но има разлика между това да видиш развлечено момиче със смъкнати дънки и 5 номера по-голяма фланелка [нямам намерение да обиждам никого] и едно елегантно облечено момиче, което е решило да разкрие приемлива част от деколтето си, например. Жената трябва да си е жена и да бъде нежна.
2. Искам да съм обвързана, защото ми харесва да съм с човека до мен. А не искам, защото се чувствам до известна степен ограничена. И знам, че той има определени очаквания към мен.
3. Това е до вътрешното усещане на партньорите.
4. По това дали ще си допаднем. По какво може?! Доста глупав въпрос.
5. Обикновена човешка нужда. Щом има любов, трябва да има и секс. Двете вървят ръка за ръка.
6. От доста време не съм го правила, защото има хора, които могат да ми дадат доста по-обективно мнение. Но понякога имам нужда да си излея душата именно пред непознати.
7. Защо пък да не? Щом се запознаваш с нови хора, значи е възможно да се запознаеш и с онзи специалния за теб.