- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- трябва ми тема за женска полова система.... help
Седни си на задните части и започни да учиш, защото така ако чакаш наготово от тебе човек няма да стане![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
аа аз помолих само малко помощ не съм искал на готово. аз с1м готов с морфологията и анатомията на женската полова система а сега ми трябва актуална информация за новите проучвания. но не мога да намеря. а и да ти кажа в учебника по биология има неща за малки деца а не за моя реферат. учебника го знам от точка до точкано все пак благодаря че ми показахте какъв помощ мога да намеря от тука
приятен ден
Аз не разбрах само... искаш да платя 4 и 20 в pomagalo, да седна да ти го напиша или какво?
Пък и тук не е раздела, в който сме длъжни да ти помогнем.![]()
Ти и да пишеш не си длъжен. Ако трябва да сме точни, това е разделът, в който едва се навива някой да помогне, а всеки е мотивиран да плюва.
Женската полова система е свързна с размножаването и в тази тема влиза и предпазването от нежелана бременност, където може много неща да се изпишат.
Най-срещаните гинекологични проблеми също са интересна тема.
Можеш да направиш сравнения с анатомията на женската полова система при хората с тази при някои животни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.