- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някога припадали ли сте?
Припадала съм веднъж, когато ми вземаха кръв за изследвания.. Тогава нищо не бях яла през деня, а и ми прилошава от кръв![]()
+Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Не, не съм припадала.
Причернява ми доста често, но само до там.
Един път бях с една приятелка. Тя беше в банята, а аз излязох на терасата да пуша и след малко се връщам и отивам при нея и почваме да си говорим нещо и по едно време спрях да виждам каквото и да е.. сичко някво черно и бяло.. като на развален телевизор звездичките.. хахх.. после ми заглъхнаха ушите ии краката ми омекнаха, загубих ориентация и почнах да залитам ии тка.. беше много гадно.. и с опипване на мебелите и помощ от страна на приятелката ми стигнах до леглото и легнах и след 2-3 минутки се пооправих и тя ми вика .. ако си по добре я се надигни и се погледни в огледалото.. и ме гледа уплашена такава.. ;дд и аз ставам и гледам лицето ми нещо средно между жълто и бяло а устните ми аболютно бели.. като на мъртвец общо взето.. ;дд
Много ми е интересно какво чувства човек по време на припадъка.. колкото и тъпо да звучи искам да разбера.. ;д
И така де.. предполагам, че е от цигарите сутрин на гладно или нз..![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
и аз таака и от нерви същоПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Да припадала съм , даже имаше един период постоянно припадах.. но се радвам , че отминаИ скоро не ми се е случвало.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да припадала съм от ниското кръвно,парата в банята и от болки в корема.![]()
Никога не съм припадала, но честно казано ще ми е интересно да усетя какво е.![]()