.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Защо на приятеля ми му спада докато го правим с презерватив

Той направо не може да го прави така,защото все му спада. Чудя се каква може да е причината. Притесних се да не би да е от мен нещо, правим го от доста време и дали не е време да въведем нещо ново или знам ли..иначе без презерватив го няма този проблем..защо се получава така и как да оправим проблема..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    възмжни проблеми и решения:

-на психическа основа,въпреки че казваш без презерватив го няма този проблем
    -губи чувствителност, има такъв момент
    -сменете марката

това е което ми хрумва в момента

EDIT:пробвайте Durex Classic,единствено той не ми се е отразявал на ерекцията...малко като реклама звучи ама

Повече от фен
    Какво на психическа основа може да е ?

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    възмжни проблеми и решения:

-на психическа основа,въпреки че казваш без презерватив го няма този проблем
    -губи чувствителност, има такъв момент
    -сменете марката

това е което ми хрумва в момента

EDIT:пробвайте Durex Classic,единствено той не ми се е отразявал на ерекцията...малко като реклама звучи ама
    +1!! Пробвайте с други марки презервативи.. Може да е един вид алергичен, знам ли..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Какво на психическа основа може да е ?
    ами самото чувство че имаш гума,не знам как да ти го обясня,но понякога се получава и този момент

ако и с други марки е същото положение,пробвайте с различни методи-спирала или противозачатъчни...

Ако е кабриолет (т.е. карабината му е рязана) презерватива оказва голямо влияние!
    Big cock is here

Голям фен Аватара на xinfamous
    Може би не го възбуждаш достатъчно. Ако седиш като кукла през цялото време е разбираемо.
    Can It All Be So Simple ?

Може би е на хероин..

Може да му стяга? Поне при мен е така. Като ти спре кръвообращението, зор да остане твърд...Ако използвате Durex Performa...може да му спада от лидокаина...Пробвайте други марки и други размери...може да е от това.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Попринцип всеки презерватив няма значение от марката .. намаля чувствителността .. Тоест без презерватив е по яко хем за теб хем за него но за без презерватив трябва да си сигурна че партньора ти е добър и може да здържа еякулацията си ;d .. подчертавам - трябва да си сигурна ;d за да не се стига до ескапел ^^ но проблема може да е и в това че примерно не го възбужаш достатъчно .. за това трябва идвамата да сте активни а не само той да върши работата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от assminator
    Попринцип всеки презерватив няма значение от марката .. намаля чувствителността .. Тоест без презерватив е по яко хем за теб хем за него но за без презерватив трябва да си сигурна че партньора ти е добър и може да здържа ерекцийте си ;d .. подчертавам - трябва да си сигурна ;d за да не се стига до ескапел ^^
    Ерекциите или еякулацията? И кой ли е тоя мъж дето може и предеякулационната да задържа?

По темата: вече ти казаха - пробвайте различни видове и размри презервативи. Но много вероятно е той да си втълпява някакви глупости за презервативите и от това да му спада.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Без капут !
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Дам дам ... сменете презерватива смисъл.. марката .. най-вероятно от там идва проблема

Град
    София- град
    всичко е мн. относително ,на мен лично не ми е кеф да правq секс сус кондом, по простата причина че е мн. зор да го задържа твърд и момичето трqбва да помага а без гума си ми е супер пробваите спирали противозачатъчни....

Град
    София- град
    всичко е мн. относително ,на мен лично не ми е кеф да правq секс сус кондом, по простата причина че е мн. зор да го задържа твърд и момичето трqбва да помага а без гума си ми е супер пробваите спирали противозачатъчни....

Има мн причини.. - че си грозничка
    - че си като дърво
    - марка на гумите
    - чувствителност ( надявам се, че така се пише)
    Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си