.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Илко, така нарисувана ситуация не може да съществува.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    глобала кара черен джиБ, той винаги е с предимство.
    Правилото "Черен джиб е с предимство"
    Пътуваме си из София с един колега и по едно време един ЧЕРЕН ДЖИБ ни удря. Една проста ежедневна случка. Последвалите събития са уникални. Слиза някаква руса спермоядка и започва да ни се кара. Ние гледаме тъпо и не знаем какво да кажем. Естествено това не трая дълго, започнаха да хвърчат клетви и красиви думи към нея. Съответно прозвуча и заплахата, че ще ни се стъжни. Звънна някакъв телефон и намали тона. Тя вика, не ме интересува, за тоя джип ще ви разсипят. Не се разбрахме с протоколите и решихме да викаме КАТ. От там прозвуча шегата, че да сме викали КАТ "черен джиБ е с предимство", та Викнахме КАТ, през това време се лееха закани как щяло да ни се стъжни след малко и т.н. Съответно се лееха и от наша страна люти клетви. По едно време пристига някаква S-ka и слиза един муньо с размерите на комар. Прозвуча едно злокобно "ей сега ще ви еба майката". Колегата се излетя към него и комарът скочи у джипа. И той започна да звъни телефони. Все тая, тая част не е интересна. БОЙ нямаше, имаше само псувни и закани. След около 40 минути идва КАТ.

Взеха им проби за алкохол, всичко как си трябва. Нямаше проблем. Викат айде да напишем протоколите. И и викат на оная путка да си даде документите да и напишат акт. От там пак прозвуча "ама защо на мен". Те и обясниха, че тя е виновна, ние сме дясностоящи и т.н. Тя отговори "еми защо на мен, черен джиБ е с предимство!" Предишното и изказване ни прозвуча като шега, затова не ни направи впечатление, но сега прозвуча по-сериозно. От там се намеси и онзи минзухар като и той настояваше, че "черен джиБ е с предимство". Куките и те гледаха като гръмнати, докато ония не скокна в колата и донeсе някакво принтирано листче от Правилника за движение по пътищата. Покрай всички правила беше вметнат и член", в който пишеше общо казано, че "черен джиБ има предимство на пътя". Това абсолютно сериозно, а джиБ беше написано баш джиБ. Това копие на правилника му бил дал негов приятел, същото нещо имаше и русата путка от джиБа. Реакцията на полицайте няма да я коментирам, хората не знаеха какво да кажат. Ние също гледахме като гръмнати.

Но за първи път виждам толкова прости хора. Явно тоя и беше тъпкачът и добре си бяха паснали по тъпотия. Може ли да твърдиш, че в правилника има "черен джиБ е с предимство". Това слага край на всякакви истории на пътя. Какви ли не неща съм виждал от всякакви селяци, но това разби всичко в мен. Случало ми се е да премигам на някоя за предимство, а тя да отвори прозореца и да ме пита "какво ми мигаш бе, аз съм в правото си", случавало ми се е да видя как човек присвирква на светофар на една мърла, че е включила задна, а тя да си помисли, че и дават зор, да извади ръката си, да покаже среден пръст, и с мръсна газ да удари този зад нея. Какво ли не. Но това уби всичко.
    И да си знаете на пътя - черен джиБ е с предимство. Видите ли черен джиБ спирайте !!!

из българските форуми
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Картинката съм я рисувал аз и защо да не може да съществува?

Двупосочно ли е движението по пътя на колата ? Има ли платна за движение на МПС по пътя на трамвая ? А там двупосочно ли е ?

Всъщност подобна ситуация ( не такава каквато си нарисувал ) съществува на петте кьошета. И там проблемът е решен със светофарна уредба. Такъв случай, какъвто ти си нарисувал не може да съществува и не съществува. Дори хипотетично да има, то той определено включва светофар.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Какво значение има всичко това? Защо да не може да съществува такава ситуация?

Цитирай Първоначално написано от catalogueofanger
    Двупосочно ли е движението по пътя на колата ? Има ли платна за движение на МПС по пътя на трамвая ? А там двупосочно ли е ?

Всъщност подобна ситуация ( не такава каквато си нарисувал ) съществува на петте кьошета. И там проблемът е решен със светофарна уредба. Такъв случай, какъвто ти си нарисувал не може да съществува и не съществува. Дори хипотетично да има, то той определено включва светофар.
    Подобна уредба има и на Дондуков, където 20-ката се включва от малките улички - нека някой отиде и снима уредбата на пътя и движението.

Мега фен Аватара на machoka
    Малката уличка е Кракра към Дондуков, и сега всички, които имат книжки да се запишат за опреснителни часове.

РЕЛСОВОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО Е С ПРЕДИМСТВО НАВСЯКЪДЕ!

Дори на пешеходна пътека:

Чл. 119. (1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре.
    Чл. 120 (2) Когато пешеходец, стоящ на банкета или тротоара, сигнализира с ръка за
    намерението си да премине по пешеходната пътека, водачът на нерелсово пътно превозно
    средство е длъжен, без да създава опасност за движението, да спре, за да пропусне
    пешеходеца.

Следват 2 извадки из

ПРАВИЛНИК
    за прилагане на Закона за движението по пътищата

Чл. 36. Напречната маркировка може да бъде:
    N: 8 "Пешеходна пътека тип "Зебра". Означава се с широки непрекъснати линии успоредно на оста на пътя. Пешеходците имат предимство и пред пътните превозни средства с изключение на трамваите.
    (3) Трамваите имат предимство пред останалите участници в движението независимо от местоположението (дясно или ляво) или от посоката на движението им. Водачите на трамвате се ръководят помежду си от правилото за предимство на десния.
    Може да си направите справка от същата наредба и кои знаци не важат за ватманите ('по време на служба де') и други благинки около този вид транспорт.

Извод - трамвят не е задължен да спира по закон дори на пешеходна пътека за да даде предимство на пешеходците, така че се оглеждайте.

Дебиш, аз ровичках да търся това за знаците, защото имах същия спомен, ама бързо ме домързя..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Ако Алекс каже, че има книжка...моята я извхърлям!
    (не съм чел цялата тема, ако е споменал вече)

Цитирай Първоначално написано от Aleks5x4
    Защото ТъпИлко, хората, които поставят пътните значи и маркировка имат повече акъл от теб и могат да преценят, че така се създава потенциал за много конфликтни ситуации. Затова и биха решили кръстовището по друг начин - със светофар примерно.

Добре поне, че не караш кола и си стоиш вкъщи. Един талибан по-малко на пътя.

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Кой е тоя Алекс?
    ...

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Следват 2 извадки из

ПРАВИЛНИК
    за прилагане на Закона за движението по пътищата
    Тези извадки да не са от същия източник, според който черен джип е с предимство?

Имам. Изхвърляй я! А ти отговори ли на въпроса - A или B?

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Aleks5x4
    Защото ТъпИлко, хората, които поставят пътните значи и маркировка имат повече акъл от теб и могат да преценят, че така се създава потенциал за много конфликтни ситуации. Затова и биха решили кръстовището по друг начин - със светофар примерно.

Добре поне, че не караш кола и си стоиш вкъщи. Един талибан по-малко на пътя.

Кой е тоя Алекс?
    Алекс съм аз, а ти, фекалисе, не си специалист, за да правиш такива заключения дали можело по друг начин да се реши кръстовището. Но чакам отговор от другия каталожен фекал защо не можело да има такова кръстовище, а не ти да отговаряш вместо него.

Ти не знаеш отговора на въпроса - A или B, нали?

Илко, тъп си!
    ...

Фекалисе, кой е с предимство - A или B?

Илко, кой е с предимство, самолет или параход? А?
    ...

Фекалисе, аз първи попитах.

Милко,

ама на теб кой ти даде книжка, бе?

Ти да не се окажеш някой ватман със заложби за паркетен лъв?

Рорташак, кой е с предимство - A или B?

Черен Джиб с предимство

Не се измъквай, отговори на въпроса.

Оставете го на мира. Момчето просто не е добре, то е видно.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз съвсем сериозно мисля, че има медицински проблем.

Вече даже не е смешно.

Понеже настоявам да се даде отговор на въпроса, не съм добре, така ли?

Мега фен Аватара на machoka
    Нали ти дадох отговор на олигофренския въпрос бе, ти тъп ли си или само така си миришеш?!?!

Ти - да, но другите - не.

флебит,

ти да не искаш всички да цитираме отговора на мачока?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си