.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Мега фен Аватара на machoka
    Кой по-ясно ще каже на този форумен катил, че когато пресича трамвайни релси *интонация като за олигофрен*, рееееелсовото превоооозно среееедство винаги е с предимство, независимо от посоката му на движение.

Обяснявам като за олигофрени, че някои не могат да ме разберат.

http://img534.imageshack.us/img534/2356/abtv.jpg

на тази олигофренска схемичка, която си пуснал, да си представим че трамвая идваше от другата страна - отляво на Илко педерастът и завива надясно по трамвайните релси. Т.е. от път с предимство завива по път без предимство, докато автомобила глобал се движи направи само по път с предимство. По твоята логика - ти си с предимство, а трамвая изчаква?! Е да, ама тогава и малко дете знае, че трябва да изчакаш да завие трамвая надясно и тогава си продължаваш по пътя. Такива кръстовища бол в София, например това за което говорихме по-рано на Кракра и Дондуков, което е решено по този начин, вярно със светофар - който вечер не работи обаче. Там е така, както аз казвам. Слизаш по Дондуков в посока моста Чавдар. Пресичаш Васил Левски и следващият светофар е с ул. Кракра. Там релсите (респективно трамваите) завиват надясно по Кракра и имаме същата ситуация като твоята - знак за предимство по Дондуков и кракра без предимство, но с релси). И понеже живота ми мина там ти гарантирам, че е така както казвам аз. В твоята ситуация е същото.

А сега да наблегнем на израза 'независимо от посоката на движение'. Т.е. дори да влиза ОТ пътя без предимство КЪМ пътя с предимство (както е на твоята насрана схемичка), ТИ ТРЯБВА ДА ГО ИЗЧАКАШ ДА МИНЕ, ИДИОТ!

Милко е тъп.
    ...

Милко е флебит, но всички стискаме палци да отнеме предимство на трамвай с трабантчето си и то да го цунка...

Aleks5x6
    Guest
    Наблюдавам уникална тъпота. Ако трамваят се движи по моя път и завива надясно, то попадаме под чл. 105.

разрешено едновременното преминаване на релсови и нерелсови пътни превозни средства

независимо от посоката на движението им

Тогава трамваят е с предимство.

Но, когато идва отдясно, попадаме под чл. Чл. 104. (1) - това е, което някои хора не могат да схванат.

единият от пътищата е сигнализиран като път с предимство

Къде пише, че ако пресичаш път с релси, релсовото е с предимство? По тази логика, и на светофар на зелено да преминаваш, трамваят, който е на червено, също е с предимство.

Сигнализиран като път с предимство е все едно на трамвая да му свети червено! На неговия си светофар.

С предимство е само по чл. 105, а случаят не е такъв.

Някои хора са идиоти.

А рорташака явно няма богат опит с карането щом още не е виждал такова кръстовище без светофар. Такова има и на последната спирка на трамвая на Хладилника - според вас сигурно и там трамваят е с предимство, когато излиза?

Когато осмислите написаното, ще осмислите и, че се казвам Алекс.

Милко,

аз казах ли ти да се научиш да четеш, м?

Я ни разкажи как е организирано движението на колелото на Хладилника, че изведнъж стана много интересна ситуацията

Aleks5x6
    Guest
    Рорташак,

аз казах ли ти да се научиш да четеш, м?

Я ни разкажи как за целия ти период на каране, за който си получил златен талон, или каквото там беше, никъде не си виждал такова кръстовище, а ти кръстовищата ги познаваш отлично, нали - изведнъж стана много интересна ситуацията

Милко,

защо продължаваш да ни доказваш, че си тъп, а?
    Както казах - научи се да четеш, а после идвай тук да се правиш на тежка вода, засега си само гола такава.

Aleks5x6
    Guest
    Рорташак,

защо продължаваш да ни доказваш, че си тъп, а?
    Както казах - научи се да четеш, а после идвай тук да се правиш на тежка вода, засега си само гола такава.

Подобни похвати от школата на БКП - когато ти свършат аргументите, да започнеш с обидите, клеветите и хвърлянето на кал, не минават.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Алекс, колко струва прегледа при психиатър? Готов съм да ти го платя, където си избереш.

Флебит,

дори не можеш да отговориш и повтаряш моите думи. Хайде, кажи ни как е регулирано обръщалото на Хладилника, попитах те вече, но нещо не отговори.

Aleks5x6
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Алекс, колко струва прегледа при психиатър? Готов съм да ти го платя, където си избереш.
    Хайде да залагаме - ако имам диагноза, аз плащам, а ако нямам - ти.

Рорташак,

Няма да ти се водя по акъла да измислям нови неща. Разкажи колко богат опит имаш зад волана и как никъде нямало такива кръстовища.

Защо не отговаряш?

Aleks5x6
    Guest
    А ти защо не отговаряш?

Това, което аз не разбирам, е как така един админ евентуално разбира от PHP и MySQL, които са много по-сложни неща, а не разбира такъв елементарен въпрос от правилника за движение по пътищата, неизискващ даже и основно образование! Щом той това не разбира, как може да е админ и да се бута в PHP и MySQL?

Май нещо се осра и не искаш да кажеш нищо сега, а?

Просто игнорирайте Илко, знаете че не е добре момчето.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Aleks5x6
    Guest
    Май нещо се осра и не искаш да кажеш нищо сега, а?

А, ето го и каталогфекала! Каталогфекале, я кажи как такава ситуация като на схемата не можела да съществува. И кой е с предимство!

Илко, недей бе мойто момче. Не си добре, защо предизвикваш хората да те обиждат. Виж какви лоши думи се използват по твой адрес. Никой не иска да разговаря с теб, а това е защото си болен. Не искаш ли и ти да си като другите хора ? Не искаш ли, честно кажи! Просто отиди да се лекуваш момче!!!
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Aleks5x6
    Guest
    Ти на сина си във форума ли пишеш?

Искаш ли да спечелиш пари? Ще отидем лекар да ме прегледа и ако ми има нещо, ще ти дам пари. А ако ми няма - ти на мен. Искаш ли?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Aleks5x6
    Ти на сина си във форума ли пишеш?

Искаш ли да спечелиш пари? Ще отидем лекар да ме прегледа и ако ми има нещо, ще ти дам пари. А ако ми няма - ти на мен. Искаш ли?
    Притрябвали са му двата ти лева :/

Мега фен Аватара на machoka
    Аз се отказвам вече от темата, че ще стана грубо циничен.

Всеки нормален потребител, който чете тази тема нека знае за добро, че трамвая винаги се пуска, защото е с предимство и това е основна част от ЗДП. Не се подлъгвайте по провокациите на тая форумна гнида, независимо каква още помия ще се изсипе след този мой пост..

Живи и здрави.

Aleks5x6
    Guest
    Големият въпрос е дали разбра, че не си прав и се опитваш да си прикриеш поражението или продължаваш да си верваш.
    Това, че трамваят бил винаги с предимство, трябва да се подкрепи с член от закона и правилника. Но това не се случва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си