- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Смяна на стъклата на слъчеви очила
Такам, значи, бях си сложила очилата в чантата, обаче от цялото мъкнене нагоре надолу направо ми изпаднаха стъклата от рамките, дали ако ги занеса в оптика, ще могат да ги сложат обратно и да изправят рамките? (аз опитах да ги сложа сама, но са се поизкривили)![]()
Държавата Комплексария се намира в югоизточна Европа, там където някога е била България! В Комплексария омразата е национална философия, а оплюването на всичко и всеки - начин на живот! Там всяка хубава жена бива наричана курва, всяко лично усърдие и постижение се омаловажава до степен непозната в хилядолетната история на човечеството! Добре дошли!
Сигурно може,но поправката ще ти излезе почти колкото да си купиш нови очила.
+++Първоначално написано от SUNinTHEsunset
особено ако са от някоя сергия, тъй като ако са качествени едвали биха ти се изкривили толкова лесно..
4 чифта очила (от онези авиаторските) ми се изкривяват и им падат стъклата, тази година смятам да си взема други, въпреки че май само с такива се харесвам.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
точно такива и с огледално стъкла, а бе много си ги харесвам.
Иначе да, от сергия са, но честно да ви кажа, предпочитам да имам 30 чифта очила от сергии отколкото 1 скъп, така или иначе ще ги унищожане че нямам скъпи, но съм еднакво доволна.
а на дълбоко издраскване на стъклото каква му е надевдата, нови стъкла, някакво полиране?
Държавата Комплексария се намира в югоизточна Европа, там където някога е била България! В Комплексария омразата е национална философия, а оплюването на всичко и всеки - начин на живот! Там всяка хубава жена бива наричана курва, всяко лично усърдие и постижение се омаловажава до степен непозната в хилядолетната история на човечеството! Добре дошли!
Както казаха, новите стъкла и евентуално полирането ще ти излязат по-скъпо от самите очила... според мен не си струва.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."