.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Айде да дочетеш следващите ми постове за това колко е било 100 Мбит преди да правиш тъпи, малоумни коментари?

Град
    Плевен
    недей минавай на близоо много са бъгави трябва да си изключиш кабелната .. и ти казват че утре ща дойдат а идват след седмица ние щяхме да минаваме към тях но това ни се случи и на нас и се отказахме!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Спокоино няма да минавам на близоо :Д оставам си на бергон наи малко до сряда тряя доидат да ми прекарат рутера

ПС- вече цяла година си тегля с 10мб от замунда и не пада няма значение кои е филма и колко сеедари има пак си ги дига винаги съм казвал ,че трасето на бергон до нас е наи доброто в града и последно нета ми падаше яко , когато прекарваха кабелната до нас и прекарваха нова оптика това беше преди 2 години

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Спокоино няма да минавам на близоо :Д оставам си на бергон наи малко до сряда тряя доидат да ми прекарат рутера

ПС- вече цяла година си тегля с 10мб от замунда и не пада няма значение кои е филма и колко сеедари има пак си ги дига винаги съм казвал ,че трасето на бергон до нас е наи доброто в града и последно нета ми падаше яко , когато прекарваха кабелната до нас и прекарваха нова оптика това беше преди 2 години
    Правиш добро решение !

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Ако има недоволни лоялни клиенти на близоо може да пишат в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си