- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой ви е фаворит в Гласът на България?
Кой ви е фаворита в Гласът на България?
Все не мога да го хвана да го изгледам цялото,за да преценя. Последния път като гледах много ми хареса едно момиче пееше Grenade на Bruno Mars и тази,дето пя на Адел Someone like you,както и мъжът с Angels на Robbie Williams.Сори,че така се обяснявам,ама не им знам имената. (:
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз съм за Тодор от отбора на Миро.Само два пъти съм го видяла да пее,веднъж на кастинга,като изпя Ain't no sunshine и след това не помня..Но страшно добро впечатление ми направи.
На никой друг участник не знам името,не съм ги и гледала.Може да има по-талантливи участници,не съм запозната.
Тодор ! Има страхотен глас![]()
На Тошко гласа не е нищо особено. Ама понеже има някаква външност и Тошко та Тошко.
На мен ми харесват Рафаела и Радослав (въпреки, че и двамата се изложиха на последния концерт според мен). Но пък Игор ми стопли сърчицето с песента Oh!Darling
На изпълнението на rolling in the deep от Валентина настръхнах.
Но все пак си оставам за Игор.
И спря да се върти за миг земята..
Тодор, Игор. Искам мъж да победи.![]()
sameПървоначално написано от the_best_f
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Забравяте за големият фаворит! Роксана според мен има много големи шансове.
гледах го заради един мой приятел, после оня мустачун го изгони и вече не гледам.
то густо, то пусто
Първоначално написано от the_best_f
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Рафаела!
От мъжете Игор, от жените не мога още да преценя
След вчерашния лайф ми харесаха Ани, Валя и Богдана от женките... Игор вчера не ми хареса как пя, Радо ми хареса, но него го резнаха...
Тодор и Ани!
Ани, Валя, двете Невени и Богдана
Ани, Невена Пейкова, Стелияна, Тодор, Игор, Елица![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Един глас на България и няколко имитатора покрай него.Георги е просто на световно ниво.
![]()