Съвсем скоро ми се случи и баси щях да психясам.Гадно беше.На обяд легнах и уж спа,а отворих очи и все едно съм блокиран.Баси преди тва пък както си сънувах тъпотии някви коли и роднини и изведнъж сънувах някви извънземни,че ме гледат и едното си го спомням много добре високо слабо облечено със сиви дрехи имаше нещо като джобове на ръкава и като отворих очи и го мернах,че влиза в стаята движеше се бавно бях обърнат на една страна и сигурно съм сънувал,а беше истинско стаята,леглото и всичко и бях с отворени очи и не можех да помръдна и мърдах си само очите наоколо и гледах и по едно време от страх взех да дишам тежко щях да се задуша все едно си блокиран и тва извънземното си спомням че се движеше бавно и застана до мен и стои ама отстрани мен а аз с периферното зрение го виждам и щях да психясам заклевам се взех да треперя щях да откача изглеждаше истинско всичко ама и го усещах истинско и гадно и страшно а телевизора даваха гала си спомням и не мога да мръдна и не знам кво стана но се събудих ли незнам събудих почти веднага на момента а на нова сделка или не даваха а уж гала даваха кога минаха толкова бързо тез часове беше обяд не незнам но не искам пак да се повтаря никога