.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трябва ми съчинение по немски език на темата : Freizeit

Моля ви някой да ми помогне най-малко 80 думи !!

Първо се пише "Frei Zeit". Не е особено трудно да напишеш какво правиш през свободното си време.. Ако не знаеш думите, използвай речник!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    World of MINIMAL
    Как искаш да ти напишем съчинение на тема "свободно време", като не те познаваме и не знаем какво обичаш да правиш?

просто ми трябва спешно написах част но още не мога да събера 80 думи ! просто е да измисли нещоо ще съм му много багодарна ! например може да напишете това което вие правите и аз ще взема идейки !

просто ми трябва спешно написах част но още не мога да събера 80 думи ! просто е да измисли нещоо ще съм му много багодарна ! например може да напишете това което вие правите и аз ще взема идейки !

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Не се пише Frei Zeit , а Freizeit ... като си толкова на зор, напиши го на български, а аз ще ти го преведа.. не може всичко на готово..

Das Wort Freizeit bedeutet w

anonymous708973
    Guest
    Абе човек, ти направо я/го заби в земята! Авторът не знае как се пише заглавието, ти егати текста му даде Доста е хубав бту, ти ли го писа?

Дай да видим какво си написал/а дотук. Не знам как не можеш да ги събереш 80 думи, на мен толкова ми трябват за увода, изобще не мога да се събирам в ограниченията.
    Пиши, че всеки обича да го прекарва по различен начин. Някои обичат да не правят нищо, излежавайки се пред телевизора, други предпочитат да се развиват, тренирайки нещо или четейки интересна книга.
    Пиши, че понякога едва ли не се молим за свободно време, а когато го получим, не знаем какво да правим и...Това като го развиеш, може и 200 думи да стигнеш

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Първо се пише "Frei Zeit". Не е особено трудно да напишеш какво правиш през свободното си време.. Ако не знаеш думите, използвай речник!

Първо се пише "Frei Zeit".
    Пище се слято ве тютко!!! Die Freizeit-/f/ свободно време
    Не знае немски и ми тръгнал да прави забележки на хората !!
    Сравни в речника...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Първо се пише "Frei Zeit". Не е особено трудно да напишеш какво правиш през свободното си време.. Ако не знаеш думите, използвай речник! ;)
    ПЪРВО ОТВОРИ УЧЕБНИКА ПО НЕМСКИ Или просто напиши в гугъл Frei Zeit и ше ядеш ку*а! точно си е Freizeit

не вярвах,че има такива нещастници.Ще кара хората да пишат за неговото свободно време без дори да го познават.
    Пък и какво ти коства да седнеш за 45-50 минути да го направиш ?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата е от 2010
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си