От доста време си пишем с едно момиче, познаваме се излизали сме си..
И двамата си мислехме че нещата са по сериозни чак тяхните знаеха за мене, че сме излизали а-у.. Обаче аз направих една грешка и обещах и да се видим ,а стана че не можах. Много тъпо от моя страна. Така след това вече баща и казал едно момче трябва да е малко нахален а-у.. и тя както ми беше изнервена само се караме постоянно всеки път като си пишем.. Не иска да ме вижда ,вика няма смисъл, не иска да говорим.. А преди това наистина имаше желание.. Всеки път казва че нещата не са такива каквито изглеждат (смисъл че викаше ми че ме е взимала на сериозно ) и затова от най-малкото са нервила щото и пукало за мене.. После аз колкото се опитвам да оправя нещата все повече грешки правя и все повече май я губя.. Днес и са обадих казах и ,че съм луд по нея ,че не мога да спя ,че искам само нея.. Казах и да ми даде един шанс да се видим.. каза че не иска да ме вижда ,но май накрая ще се съгласи .. ще и се обадя по късно пак ще видим..
Дайте ми съвети какво да направя , какво да и кажа ,наистина съм луд по нея не искам да я загубя.. искам да се получат нещата ,, сигурен съм че ще сме щастливи..не мога да спра да си мисля за нея по цял ден.. много ме е яд че провалих нещата ,а тя не иска да ми прости.. Все пак трябва да има възможност някак си да ми прости да направя нещо.. Или поне да можех да я изтрия от главата ми..