- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ви дойде спермата и как стана това?
?![]()
Сладуре,то не стаа ти кат си пожелаеш.Ши тряя приемиш,чее сии малъкк ошти явноо.На приятеля ми му дойди чак на 15 тка чее има времи почакай готин,да знайш,че те лъв ако имаш проблемии пиши ми на скайп.Понежии ни ми знайш скупето пиши ми личнуу да ти гу дамм. И пак казвам,мноу цунки от мене и лъв те приятеллл.А на колко си тоест??
най-точният отговор.... и аз направих същото движение ... повярвай !Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Трибъл фейспалмПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
^ Куатро!!! Няма по-точен отговор.
Авторче, миналата седмица някакъв пич питаше за тебе и каза да му се обадш...уф как се казваше...Гошо ли... Гурко... не ве, Гуугъл. Земи го питай за какво те е търсил.
![]()
~девойче съм~
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
по темата:
Не помня кога беше, ама един ден както си лъсках под завивките и се омазах целия, голяма изненада беше!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
C-c-c-combo breaker!Първоначално написано от Downtown
UNSTOPPABLEПървоначално написано от HeLi0s
по темата: погледни по бутките за вестници![]()
LEGENDARYПървоначално написано от iWinYouLose
Аз питах свако ти гугъл и той извади кристалната топка.Гледа гледа момчето после пък зе боб да мята чуди са,хвърли едни карти таро и рече:На връх нова година чедо тъи му кажи!
Запомни добре и внимаваи къде ша распъваш палатката тогава![]()
Първо идва акъла, после спермолята! Господ си я е предвидил тая работа..![]()
Да бе,за това на 12-13 години някои забременяватПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Щото първо акъла идва
![]()
Направо ми излезна цицина на челотоПървоначално написано от merodiq
![]()
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.
Хитър Петър
Господ не е достатъчно информиран в настоящият в момент, но ще даде коментар по въпроса много скоро...Първоначално написано от DownloadVirus
всичко е до ген на всеки е различно може на 13 може и на 17 да доиде![]()
на 13 !! Но това не значи, че щом вече имате сперма можете да правите децаузряването на сперматозоидите отнема минимум една година
и при мен дойде горе-долу на 13... спомням си че лъсках в банята и беше шок като видях да хвърчи по стената![]()
![]()
![]()
"Акъла е като цикъла - ако не дойде изобщо не го чакай" -- досещай се от кои саПървоначално написано от DownloadVirus