Цитирай Първоначално написано от Despicable95 Виж мнението
Здравейте имам проблем който вече много ме дразни ... много съм слаба е напълняла съм малко от зимата но съм слаба - клечести ръце и крака , малки гърди и дупе ... но висока на ръст 180 а тежа около 55 кг Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми . Идва лятото къси панталонки и разголени потнечета ... 1во паталоникте толкова дълги и слаби крака чак ме е срам и съм казала няма да нося ако не надебелея ... потниците това че са ми слаби ръцете че и цици нямам големи - колко големи за моята височина са си малки все едно някаква пчела ме е ужилила ... а и колкото по-слаба съм тоолкова отдалече по-висока изглеждам ... та моля ви кажете ми как да надебелея всичко да ми се уголеми без височината .. Благодаря ви
Не се притеснявай толкова. Аз съм същата! Тежа 39 кг и съм 165. Вече мога да кажа че всеки, който познавам ми е казвал че съм прекалено слаба. Пробвах със всякакви диети, но не става. Ако трябва да съм честна, чувствам се прекрасно и не искам да си давам труда да надебелявам. Все ще ми се явят тлъстини, които не искам. Аз също се срамувам да ходя по къси панталонки, хората по улиците ме заглеждат с недоумление колко съм слаба. Разбира се ако имаш съвети, казваи