.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да напълнея ?

Здравейте имам проблем който вече много ме дразни ... много съм слаба е напълняла съм малко от зимата но съм слаба - клечести ръце и крака , малки гърди и дупе ... но висока на ръст 180 а тежа около 55 кг Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми . Идва лятото къси панталонки и разголени потнечета ... 1во паталоникте толкова дълги и слаби крака чак ме е срам и съм казала няма да нося ако не надебелея ... потниците това че са ми слаби ръцете че и цици нямам големи - колко големи за моята височина са си малки все едно някаква пчела ме е ужилила ... а и колкото по-слаба съм тоолкова отдалече по-висока изглеждам ... та моля ви кажете ми как да надебелея всичко да ми се уголеми без височината .. Благодаря ви
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Супер фен Аватара на magiie

Re: Как да напълнея ?

Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми
    Ем, яж по 11 пъти на ден ;д
    Just be yourself!

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin

ходи на диетолог,пий протеинови шейкове

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Най-напред се консултирай с лекар, може нещо със здравето да е.

Нищо и няма просто такъв и е гена.Познавам много такива хора,които ядат в промишлени количества,а изглеждат все едно са само на вода.По-добре вместо да се тъпчеш се захвани с някакъв спорт за да си развиеш мускулатурата и да не изглеждаш толкова кльощава.Плуването е добър вариант.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми
    Ем, яж по 11 пъти на ден ;д
    Ти си б*хти гадното същество!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Най-напред се консултирай с лекар, може нещо със здравето да е.
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Нищо и няма просто такъв и е гена.Познавам много такива хора,които ядат в промишлени количества,а изглеждат все едно са само на вода.По-добре вместо да се тъпчеш се захвани с някакъв спорт за да си развиеш мускулатурата и да не изглеждаш толкова кльощава.Плуването е добър вариант.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Няма такова нещо като "такъв ти е гена" .. или не знаеш как да напълнееш, или ти има нещо.. Така че се консултирай с лекар, за да си най-сигурна.. И яж месо и мляко на закуска, обяд и вечеря и след 3 месеца ще си говорим
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Infinity
    FuckingFreak ти виждаш ли се какви неща пишеш ?
    По твоята логика, може би половината и повечето ми познати трябва да са болни, защото няма такова нещо, като " ген " !
    Напротив, има.

До авторката :
    Направи си изследвания, ако се притесняваш, но и си се храни стабилно. От личен опит мога да ти кажа, че с повече ядки ще качиш.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    FuckingFreak ти виждаш ли се какви неща пишеш ?
    По твоята логика, може би половината и повечето ми познати трябва да са болни, защото няма такова нещо, като " ген " !
    Напротив, има.

До авторката :
    Направи си изследвания, ако се притесняваш, но и си се храни стабилно. От личен опит мога да ти кажа, че с повече ядки ще качиш.
    абе хора няма ми нищо не съм болна няма да умирам .. просто генът ми е такъв но аз съм най-слабата от нашите роднини ... за това за ядките чувала съм го да но незнам какви да ям по-точно ( кашу , фастъци каквот ми дойде ) месо ,хляб всичко ям аз .. обаче ям по малко на често па то не е добре тей май
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Казах и да пробва да яде месо по 3 пъти на ден и до 3 месеца пак ще си говорим.. Ти май не си ми допрочела поста до край
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Абе ,ако ще да мачка пържоли от сутрин до вечер като и е бърз метаболизма и преработва храната бързо и грам няма да качи.Яж си каквото ти е на душа и обръщай повече внимание на спорта,ако не ти се занимава ,радвай се на това,че можеш да се наслаждаваш на едно от-най хубавите неща в живота-храната,без да изпитваш угризение от това!

Не става дума за месото като количество, а за ПРОТЕИНИТЕ, които се съдържат в него... Ако ще за 1 час да преработва храната, организмът и ще ги е усвоил, а само не казвай че с въпросните протеини няма да качи и грам
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Infinity
    Despicable95 хапвай от тези ядки, от които обичаш - аз обичам бадеми и кашу, но общо взето всички ядки варират около 600ксал. за 100гр., така че избери тези, които са ти най-вкусни.
    To infinity and beyond.

Talking

Цитирай Първоначално написано от Despicable95 Виж мнението
    Здравейте имам проблем който вече много ме дразни ... много съм слаба е напълняла съм малко от зимата но съм слаба - клечести ръце и крака , малки гърди и дупе ... но висока на ръст 180 а тежа около 55 кг Да-това съм си аз ... ям много по 10 пъти на ден най-малко постоянно има нещо в устата ми . Идва лятото къси панталонки и разголени потнечета ... 1во паталоникте толкова дълги и слаби крака чак ме е срам и съм казала няма да нося ако не надебелея ... потниците това че са ми слаби ръцете че и цици нямам големи - колко големи за моята височина са си малки все едно някаква пчела ме е ужилила ... а и колкото по-слаба съм тоолкова отдалече по-висока изглеждам ... та моля ви кажете ми как да надебелея всичко да ми се уголеми без височината .. Благодаря ви
    Не се притеснявай толкова. Аз съм същата! Тежа 39 кг и съм 165. Вече мога да кажа че всеки, който познавам ми е казвал че съм прекалено слаба. Пробвах със всякакви диети, но не става. Ако трябва да съм честна, чувствам се прекрасно и не искам да си давам труда да надебелявам. Все ще ми се явят тлъстини, които не искам. Аз също се срамувам да ходя по къси панталонки, хората по улиците ме заглеждат с недоумление колко съм слаба. Разбира се ако имаш съвети, казваи

''Ари бе" ти ще ми кажеш, че няма такова нещо ти консултирал ли си се с лекар, че дрънкаш глупости. Лично аз съм със същия проблем с едната разлика че аз д-то си го имам както и бедрата, но проблема е такав, че за мойте години никак не е нормално и аз искам да стана 50кг. но съм се застъпила на 45 кг и не мърдам от тях. При височина 165 са малко тези килограми. А относно за гена и да ходих на какви ли не прегледи за да установя проблема и да НАСЛЕДСТВЕНО Е. Така че, като незнаеш за кво става вапрос не се обаждаи.

Незабравяите има обратното на пълничките хора, наричат се слаби! Ама само прости хора могат да пишат и да не разсаждават в/у това което пишат. Ми тя простотията не ходила по гората, ходила по хората.

Мега фен
    може би е поради лошо кръвообращение, пробвай да пиеш чай от глог, една чаена лъжичка се запарва в вряла(т.е. гореща) вода - не е лош на вкус, приятен е, това трябва да пиеш поне веднъж дневно, но не го пий повече от два пъти дневно - сутрин и вечер, интервалите не трябва да са кратки и не е препоръчително да се приема чесън в дните когато ще пиеш чая от глог - а можеш и да редуваш един ден глог и друг ден чесън, понеже чесъна има същото действие върху кръвообращението като глога, също така движи се повече - спортувай нещо, но имай предвид че при усилени и продължителни тренировки чая от глог е добре да не се приема или да се приема в по-малки количества само веднъж дневно, и не приемай храни съдържащи голям процент захар и хидрирани мазнини, това ще ти помогне да напълнееш
    Последно редактирано от npp : 04-03-2013 на 17:27

Голям фен Аватара на shaunaa
    За какво ти е да напълняваш изобщо ? Може да станеш манекенка ! Ако слагаш хубави дрехи, винаги ще изглеждаш добре има толкова много по-сллаби манекенки и изглеждат хубаво, просто намери правилните дрехи и ще си суппер Съветвам те да се пробваш като манекенка
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    За какво ти е да напълняваш изобщо ? Може да станеш манекенка ! Ако слагаш хубави дрехи, винаги ще изглеждаш добре има толкова много по-сллаби манекенки и изглеждат хубаво, просто намери правилните дрехи и ще си суппер Съветвам те да се пробваш като манекенка
    Господи...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Искрено се надявам,че поста ти е просто шега ... о.О Не може човек да е толкова ограничен мисловно ...

Авторке,ти хубаво ядеш по 100 пъти на ден ама дали е качествено?!Щот' и аз мога да ям постоянно краставици (например) и ще си свалям ли,свалям ... Прочети малко за различните хранителни групи и може би ще откриеш грешката си (ако има такава).А и няма как да си сигурна,че всичко ти е наред без да си посетила специалист!Имам приятелки,които пиха (а някои продължават) една камара лекарства и ходиха на една камара изследвания точно щот' не могат да качат килограми.

Между другото направо ми е кеф като виждам как някои хора си противоречат в различните теми
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ani.R.A
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Despicable95 Виж мнението

Здравей, аз съм 1,70см и тежа 50кг. Аз имам същият проблем. Много съм слаба. И аз искам да напълнея, че кокалите ми много се виждат. Бях слаба и забременях. не качих много килограми, само 13кг. Родих момченце 3,400кг останах 57кг но кърмя вече осми месец. И много отслабнах. Имам чувството че кантарът ме лъже и, че съм по слаба от 50кг.

Голям фен Аватара на pepa97
    [QUOTE=magiie;9274836]Ем, яж по 11 пъти на ден ;д
    МОМИЧЕТО ИСКА СЪВЕТ !!

Повече от фен Аватара на ggb
    Яж картофи,ориз,спагети,хляб,м юсли,лешници.Въглехидрати му е бащата.
    at least it was before i fucked everything up

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Колко ми е познат проблемът ти. Имам една приятелка, която е висока 165 и преди не мърдаше от 39 килограма каквото и да прави. Успя да качи до 43 с протеинови блокчета, но в момента, в който ги спря отново отслабна. Яде всичко, от което се пълнее, но просто не става - всички от семейството и са много слаби. Сега пък ги е закотвила на 42, което е малко по - добре от 39. Протеиновите блокчета са единственото, което й помогна, въпреки че не беше трайно. Но съм съгласна с едното от момичетата и коментара и по- нагоре, че с ядки можеш и да успееш да качиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си