Харесва ми това, че мога да бъда с приятели...Радвам се, че повечето ми съученици се оказаха свестни хора...Хубаво е , че научавам много нови неща, които все някога ще са ми от полза...Понякога в час става много забавно...Повечето уроци са интересни...Радвам се, че учителите се опитват да ни мотивират по всевъзможни начини да учим, макар и понякога да прекаляват с разказите за ужасно трудния 9ти клас... Мероприятията, които училището организира също са много интересни.Благотворителни концерти (винаги ми се случва да се разплача когато някое мъничко детенце започне да пее), театър, среща с някой писател,екскурзии и др.

Не ми харесва, че ни се налага да учим в една сграда с друго училище... Дразня се, че отношението към всички деца не е еднакво(нима това, че баща ти е еди кой си те прави по специален от останалите).Изнервям се когато някои "професори" говорят и обясняват паралелно с учителя.Всеки има право да се изяви, но все пак трябва да се проявява някакво уважение към преподавателите.Повечето неща, които не ми харесват в училището са най вече в учениците...Сред учителите не ми допадат твърде амбициозните както и неинтересуващите се от нищо...