мм човече...виждам,че нямааш особено голям опит в тея неща..и ако продължаваш..бая ще загажиш
1.ТЯ НЕ Е НИТО
ТВОЯ..НИТО
НЕГОВА.. това го запомни изключително добре..
2.ако те харесваше..щеше да му каже на оня да престане..а тя явно не издава признаци за това..
3.просто те харесваше...щеше да е различно..повярвай..
4.в никакъв случай..не я ДОКОСВАЙ,ПИТАЙ,ОБАРВЯЙ.. най-много да те намразя до гроб!!

сам за закопаваш така..никое нормално и интелигентно момиче не би харесало това.. ии ако си го правил до сега..знай,че си трупал МУНИСИ.. особено ако се е мръщела..или ти е казвала да се разкараш.. !! тогава положението е КРИТИЧНО!!
5.НО..ако пък толкова ти пука(ше) за нея..и искаш тя да е щастлива..просто не я дразни..и вместо да гов с твоя фр ..как да ''ти я остави''...се споразумейте да не я ДРАЗНИТЕ.. повярвай ми..мисли ви за пълни тъпаци..(и има право..

с това държание..само това ще си помисли) ..
6.наистина я оставате намира,защото..повярвай ми..като завършите у-ще..няма да те погледне...както теб така и него... сам си копаеш.. ''горба''

ноо..ако пък толкова ти харесва..да го правиш..ти губиш..мнооого..
7.повярвай ми...оставете я намира..ако не искаш да е тъжна..и да и е кофти..защото..иначе не в твоя полза..

..
8.сам си избираш какво да направиш...но акопродължаваш така...до никъде няма да стигнеш...момичетата не обичат такова държание...
9.ще си намери сериозен приятел...и ако я ядосваш ..мисли си колко проблеми ще имаш..