.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Дразни ме!

Дразни ме!

Начи, имам един "приятел", от доста време, който си е зубър и тая година много ме дразни вече, нестига че не се къпе и само се мазни пред госпожите, а и от една седмица почна да се опитва да задява момичето, което седи до мен, а ние сме приятели, но добри, тя не го харесва, по едно време го мразеше. Примерно нещо си говорим и тоя нахалник ни прекъсва разговора и й се мазни. Адски ме дразни вече, ше го изпратя в лекарския кабинет скоро ако продължава, какво да направя, да седна да говоря с него, ама той не разбира, държи се като говедо, бахти непритеснителния човек, няма никакво чуство. Ше го отрепам тоя, ей... Какво да правя??
    П.С. Де само това да превеше...

мм човече...виждам,че нямааш особено голям опит в тея неща..и ако продължаваш..бая ще загажиш
    1.ТЯ НЕ Е НИТО ТВОЯ..НИТО НЕГОВА.. това го запомни изключително добре..
    2.ако те харесваше..щеше да му каже на оня да престане..а тя явно не издава признаци за това..
    3.просто те харесваше...щеше да е различно..повярвай..
    4.в никакъв случай..не я ДОКОСВАЙ,ПИТАЙ,ОБАРВЯЙ.. най-много да те намразя до гроб!! сам за закопаваш така..никое нормално и интелигентно момиче не би харесало това.. ии ако си го правил до сега..знай,че си трупал МУНИСИ.. особено ако се е мръщела..или ти е казвала да се разкараш.. !! тогава положението е КРИТИЧНО!!
    5.НО..ако пък толкова ти пука(ше) за нея..и искаш тя да е щастлива..просто не я дразни..и вместо да гов с твоя фр ..как да ''ти я остави''...се споразумейте да не я ДРАЗНИТЕ.. повярвай ми..мисли ви за пълни тъпаци..(и има право.. с това държание..само това ще си помисли) ..
    6.наистина я оставате намира,защото..повярвай ми..като завършите у-ще..няма да те погледне...както теб така и него... сам си копаеш.. ''горба'' ноо..ако пък толкова ти харесва..да го правиш..ти губиш..мнооого..
    7.повярвай ми...оставете я намира..ако не искаш да е тъжна..и да и е кофти..защото..иначе не в твоя полза.. ..
    8.сам си избираш какво да направиш...но акопродължаваш така...до никъде няма да стигнеш...момичетата не обичат такова държание...
    9.ще си намери сериозен приятел...и ако я ядосваш ..мисли си колко проблеми ще имаш..

Ти не си ми прочел п.с.-това вече прелива чашата. Той да я обича, ако ще и сваровки да й подари, тя няма да му обърне внимание, въпроса е че някакси я настройва срещу мен и също ми се меси в живота. Иначе не я харесвам, само приятели сме, абе дълга история. Та въпроса е как да се оправя с подобен човек? Досега не съм срещал такъв досадник. Преди години си беше наред момчето, незнам какво е станало..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Мене що ми се струва че си местния 2-кар който ще работи във ВОЛФ след няколко години?

братоо!!..
    какво се правиш..ако не я харесваше..нямаше въобще да се тревожиш за тая глупост.. ...знам,че го чувстваш като конкеренция.. ..и аз съм имал такива проблеми.. :Х ..ии просто си казах,че ще е най-добре..да я оставя намира..защото да и вредя.. ..и всичко беше ок ..
    наистина послушай ме.. просто я остави.. както кажи и на твоя фр..+това представи си,че си има приятел.. или пък..може скоро да има...ТОГАВА...ужас за тебе...ако на мен гаджето ми се оплаква от някой..че я ТОРМОЗИ,ПИПА,ДРАЗНИ и тн.. :Х..абе просто не ми се мисли..
    ии тва че се опитваш да ми казваш,че не я хар..е глупаво..нали искаш помощ бе човек?? ..казах ти какво да направиш и при ''двата''...случея..не я тормози..и последно..ако почне да си се оплаква колко си досаден и ти ПУФТИ.. вече си изгубил ''битката'' ти си реши..

Цитирай Първоначално написано от goldfishdevil
    мм човече...виждам,че нямааш особено голям опит в тея неща..и ако продължаваш..бая ще загажиш
    1.ТЯ НЕ Е НИТО ТВОЯ..НИТО НЕГОВА.. това го запомни изключително добре..
    2.ако те харесваше..щеше да му каже на оня да престане..а тя явно не издава признаци за това..
    3.просто те харесваше...щеше да е различно..повярвай..
    4.в никакъв случай..не я ДОКОСВАЙ,ПИТАЙ,ОБАРВЯЙ.. най-много да те намразя до гроб!! сам за закопаваш така..никое нормално и интелигентно момиче не би харесало това.. ии ако си го правил до сега..знай,че си трупал МУНИСИ.. особено ако се е мръщела..или ти е казвала да се разкараш.. !! тогава положението е КРИТИЧНО!!
    5.НО..ако пък толкова ти пука(ше) за нея..и искаш тя да е щастлива..просто не я дразни..и вместо да гов с твоя фр ..как да ''ти я остави''...се споразумейте да не я ДРАЗНИТЕ.. повярвай ми..мисли ви за пълни тъпаци..(и има право.. с това държание..само това ще си помисли) ..
    6.наистина я оставате намира,защото..повярвай ми..като завършите у-ще..няма да те погледне...както теб така и него... сам си копаеш.. ''горба'' ноо..ако пък толкова ти харесва..да го правиш..ти губиш..мнооого..
    7.повярвай ми...оставете я намира..ако не искаш да е тъжна..и да и е кофти..защото..иначе не в твоя полза.. ..
    8.сам си избираш какво да направиш...но акопродължаваш така...до никъде няма да стигнеш...момичетата не обичат такова държание...
    9.ще си намери сериозен приятел...и ако я ядосваш ..мисли си колко проблеми ще имаш..
    Ти си изля душата,въпреки че половината не беше по темата.Май имаш нужда да кажеш нещо на някой
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Мене що ми се струва че си местния 2-кар който ще работи във ВОЛФ след няколко години?
    Яко си сбъркан пич. А за другите постове, друг беше въпроса, че докато си говорим ни прекъсва, няма 1 минута на мира.. Иначе съм се отказал от каузата, само сме приятели

Няма смисъл да се занимаваш с него. Отбягвай го колкото се може и ако ти каже нещо използвай езика, а не боя. Знаеш предполагам най-слабата му част атакувай в нея. Това от мен.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Както вече ти казаха: Тя не е нито твоя,нито негова.. Така,че нямаш право да се държиш така с него.. Пък и плюс това,ако момичето се дразнеше от въпросния ти "приятел",щеше да му каже или директно да го игнорира..
    - Не се занимавай с него.. Щом харесваш момичето просто като приятелка,какво ти пука дали се харесват или не.. Пък и нали знаеш: "Убий идиота с мълчание".. Спри да му обръщаш внимание.. Като види,че вече ти е безразлично - ще спре (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Принципно това беше част от нещата, защото тоя ден бях много ядосан, правил е и други гадории, ама проблема му е че не се усеща. Просто го прави случайно. С точно същото момиче, той й издаде една тайна и после дори не се усеща какво е направил. Тя тогава го намрази, ама беше отдавна. Принципно човека си е нормален, или поне се прави, незнам и аз не го познавам вече много. Та ще пробвам този подход, ама примерно си представете една такава ситуация: Седите си прави с облегнато двете ръце на чин, докато изодзад изведнъж усещате една адска плесница по гърба и разярени се обръщате и виждате "мистър Бийн", който ви се смее, и го е направил това просто за поздрав, ама не се е усетил. Какво правите в такава ситуация? Аз си замълчах, направо ми идваше да го пречукам, ама си замълчах. То той е умен ама мозък ли не му достига, какво незнам...
    П.С.Нямаше на кой да го кажа

Супер фен Аватара на diksi
    Бе кво ти пука и за двамата?

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Бе кво ти пука и за двамата?

Вече не ми, след един разговор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове