.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

11ти и 12ти клас, пийпъл

Я разкажете какви са ви впечатленията от тези класове? Как е? Има ли някакви промени и т.н.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ходиш много по-малко на даскало и пиеш повече с класа
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Не съм забелязала в 11ти клас да има кой знае каква промяна, същото си е като в 10ти. Виж 12ти е друго нещо, отпадат ти някои предмети, годината ти свършва по-рано, готвиш се за изпити, балове и т.н. По-натоварено ще си е.
    Извод: 11ти клас е най-хубавата година.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Извод: 11ти клас е най-хубавата година.
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ходиш много по-малко на даскало и пиеш повече с класа
    +1
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Ами започва да ти се ходи все по-малко на даскало и все по-малко да ти се учи, порастваш, ставаш пълнолетен. А 12-ти клас си е мнооого по-натоварено изпити, балове, матури...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Earth...
    Майна, Български?

Пловдивски, майна.
    ps И шопски може.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ми повечето казват, че 11-ти клас е най-якия, ама си зависи от училището, от учителите, от твойто отношение към ученето, ако щеш ;д
    е, 12-ти клас определено ще съм по-отчаяна, не заради училището, а заради всичко, което предстои след него ;д;д
    the sky is the limit.

Аз сега съм 11 клас и забелязах някои променени неща... ВСИЧКИ идват и тръгват от училище по всяко едно време , всички са станали с една идея по - сериозни , скандалите и лицемерието в класа приключиха, момчетата започнаха да уважават момичетата,всеки месец се събираме някъде(докато в 8,9,10клас това не се случи нито веднъж ... ) и общо взето е много по-весело

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
    Аз сега съм 11 клас и забелязах някои променени неща... ВСИЧКИ идват и тръгват от училище по всяко едно време , всички са станали с една идея по - сериозни , скандалите и лицемерието в класа приключиха, момчетата започнаха да уважават момичетата,всеки месец се събираме някъде(докато в 8,9,10клас това не се случи нито веднъж ... ) и общо взето е много по-весело

ООО мечта! и аз искам така да сме с класа, докато в момента(10 клас) сме разделени момичета-момчета, момчетата пък се псуват и ритат един другиго, не излизаме никъде..абе супер смотано,,
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си