- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Дилари, наркоманчета, всякакви провалени издухани хорица без мозък.. изобщо не са ми проблем, само че не бих живял с подобни индивиди.
Селото пък, противно на слепотата на грозния, мога да кажа, че дори е дар да го имаш, да си прекарал детските си дни там и да го носиш със себе си. Лошо е да се прави негативен образ на селата. На село всеки може да усети първичния, жив допир с природата, старите български бит и традиции, уюта и спокойствието на домът, топлината и единството на местните хора (вече само възрастни). Да, селата вече са унищожени и масово се населяват от хора без желание за развтие, но има и доста заможни. Принципно обаче повечето селяни, които днес живеят там, са си органичени и с различен манталитет.
А това трябва да се промени.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-11-2016 на 20:30
И да и не.
1) Никой не е защитен от провал, но този който има достатъчно желание и интелигентност може да приеме необходимите действия, с труд и време.
2) Не съм виновен, нито пък отговорен за състоянието на всички. Още повече ме интересуват някои, които сами не мислят за себе си.
3) Не бих, защото мога, да.
4) Колкото и да е странно - съпричастен съм. Вярвам, че състоянието на така наречената работна класа, може да се подобри, с правилните държавни, социални и др. мерки.
Днес на обяд. Кръшкам от работа.
Рядкост е да срещна завършено олицетворение на всички качества, които ме отвращават в едно изгнило/некротизирало същество - дребнавост, лицемерие, нахалство, низост, меркантилност, малоумие и тн. Затова вярвам, че ъглимен е трол.
И тъй като не сте ме разбрали - да си селтак е духовно състояние и няма нищо общо с географска обусловеност. Да определяш някого качествено с такива субективни количествени признаци е комплексарско. Ставаше въпрос за масовост.
Много обичам да го правя след даскало! Действа ми отпускащо както психически така и физически! Трябва да пробвам и преди даскало![]()
Вчера вечерта. Жената се раздаде напълно. Скоро не се беше случвало.
Лошото е че, като си дълго време с някой и почвате да си омръзвате, няма начин. Това е положението.
Тарикат си ти, Лео. Не пропускаш ни свое, ни чуждо.![]()
Welcome to the Jungle...
А, чуждото ми излиза скъпо. Но по-добре така, защото афера без пари с някоя колежа примерно може да ми коства развод.
Е, аз не търся бройка. Качеството е най-важното. Пък и няма да живея вечно.
Уважавам девойките който правят нещо смислено с живота си, но поради някаква причина са го закъсали. Мразя момичета дето лентяйстват, търсят лесния начин за препитание, живеят ден за ден без цел в живота си. Не понасям наркоманки, алкохолички и тем подобни.
Последно редактирано от leo_N : 04-15-2016 на 11:56
Винаги излиза скъпо - дали ще е като нерви, дали като време, дали като пари.
За другото съм съгласен, звучи ми като честна сделка.
Welcome to the Jungle...
значи само да ви кажа рабала в последната година ко прай
само свирки и анален
е тва ако не е педал ко да е
жена да не и харесва да и пръскат путката що за жена е?